1. Despre Toyota
  2. Aceasta este Toyota
  3. Viziunea globala Toyota
  4. Care sunt principiile si regulile noastre de baza?
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Care sunt principiile si regulile noastre de baza?

Principii de baza  

Principiile noastre de baza au reprezentat mult timp fundamentul pe care ne construim afacerea. Elaborate pentru prima data in momentul inceperii afacerii noastre in 1937 si actualizate im 1997, acestea reprezinta in continuare fundamentul filosofiei noastre de management. Ele ne ajuta sa realizam si sa mentinem dezvoltarea durabila prin respect, incredere si responsabilitate in relatiile noastre cu oamenii, culturile, natiunile si mediul.

1.       Respectam litera si spiritul legii fiecarei natiuni si intreprindem activitati comerciale deschise si corecte, pentru a fi buni cetateni corporativi al lumii.

2.       Respectam cultura si obiceiurile fiecarei natiuni si contribuim la dezvoltarea economica si sociala prin activitati corporative in comunitatile respective.

3.       Ne dedicam afacerea furnizarii de produse curate si sigure si imbunatatirii calitatii vietii in orice loc, prin toate activitatile noastre.

4.       Cream si dezvoltam tehnologii avansate si oferim produse si servicii exceptionale, care indeplinesc nevoile clientilor din intreaga lume.

5.       Promovam o cultura corporativa care sustine atat creativitatea individuala, cat si valoarea muncii in echipa, onorand in acelasi timp increderea reciproca si respectul dintre angajati si conducere.

6.       Urmarim dezvoltarea in armonie cu comunitatea globala, printr-un management inovator.

7.       Colaboram cu partenerii de afaceri in cercetare si productie pentru a obtine o dezvoltare stabila, pe termen lung si beneficii reciproce, mentinandu-ne in acelasi timp deschisi catre noi parteneriate.

Regulile noastre 

1.       Sa fim intotdeauna fideli datoriilor noastre, contribuind astfel la binele companiei si la binele general.

2.       Sa fim intotdeauna studiosi si creativi, straduindu-ne sa fim cu un pas inainte.

3.       Sa fim intotdeauna practici si sa evitam frivolitatea.

4.       Sa ne straduim intotdeauna sa cream o atmosfera intima, calda si prietenoasa la locul de munca.

5.       Sa demonstram intotdeauna respect pentru aspectele spirituale si sa nu uitam sa fim recunoscatori in orice moment.