1. Despre Toyota
 2. Calitatea Toyota
 3. Producem calitate
 4. Cum dezvoltam abilitatile necesare pentru a livra masini de calitate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Centrul european de productie globala

 • Misiunea

  Centrul nostru european de productie globala este o resursa cheie pentru asigurarea formarii, pentru a imbunatati munca depusa in societatile noastre de productie din toata Europa.

  Misiunea sa este de a oferi instruire si de a dezvolta solutii direct aplicabile activitatii depuse in liniile noastre de productie, transferand invatarea la locul de munca prin coaching.

  In acest fel, isi propune sa imbunatateasca capacitatea organizationala si sa consolideze increderea in propriile forte a companiilor noastre de productie europene.

  Centrul european de productie globala a consolidat si mai mult filosofia „Fabricat de TOYOTA” pentru fabricarea autovehiculelor din intreaga lume, cu o asigurare consecventa a calitatii.

 • Echipa

  Centrul european de productie globala isi are sediul la Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited, dar ofera servicii de formare tuturor operatiunilor noastre de productie europene.

  Echipa include un manager si cinci formatori care calatoresc la fabricile noastre pentru a instrui echipele locale de formare intr-o gama larga de discipline, inclusiv controlul calitatii si metode de imbunatatire continua (kaizen) si pentru a oferi instruire directa pentru supraveghetori. Pe parcursul unui an, ei vor oferi peste 350 de zile-om de pregatire si coaching.

Instruire legata de calitate pentru generatiile viitoare

 • Ucenicii 

  Oferirea programelor de ucenicie ajuta la pregatirea unei noi generatii cu abilitatile de care afacerea noastra si industria in general au nevoie pentru a asigura cresterea si succesul in viitor. Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited a luat initiativa in acest tip de formare, colaborand cu un colegiu local de educatie continua pentru a infiinta un Centru de formare a ucenicilor.

  Acesta ofera stagii de ucenicie nu doar pentru tinerii angajati, ci si pentru furnizori si alte intreprinderi mici si mijlocii din regiunea locala. Calitatea excelenta a activitatii sale a fost recunoscuta prin premii oferite de Consiliul national de competente al Marii Britanii, SEMTA.

 • Calitate bazata pe experienta – Maiestria Takumi

  Desi procesele de productie moderne, controlate computerizat, ne ajuta sa asiguram o calitate perfecta, la nivel milimetric, in repetate randuri, exista domenii ale muncii noastre in care mana si ochiul uman raman cele mai bune instrumente pe care le putem folosi.

  De exemplu, maestrii nostri takumi raspund de finisarea manuala si verificarea fina a calitatii modelelor noastre Lexus. Este nevoie de ani de experienta pentru a-si perfectiona abilitatile de precizie – talente pe care le transmit noilor generatii prin predare si coaching.


 • Membrii Centrului de formare a ucenicilor Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited in 2015.

 • Maestru Takumi Lexus la fabrica Lexus din Japonia[LB1] 

Recunoasterea internationala si Concursul mondial de competente

 • Abilitatile dobandite de angajatii Toyota sunt puse regulat la incercare in competitii nationale si internationale. Succesele obtinute de angajatii si angajatele noastre demonstreaza eficacitatea programelor noastre de formare si angajamentul individual de a invata, imbunatati si folosi abilitatile personale.
 • Evenimentul World Skills International, desfasurat la intervale de doi ani, reuneste cei mai buni ucenici din lume, din toate tipurile de industrie, in competitie amicala. Ne mandrim cu recordul nostru de 50 de medalii castigate, inclusiv 23 de aur, pana la cel mai recent eveniment, desfasurat in 2015 in Brazilia. Acest succes va inspira urmatorul grup de ucenici sa-si dezvolte si sa-si demonstreze propriile abilitati la maximum.

 • Toyota Motor Corporation castiga medalia de aur la a 43-a editie a Concursului mondial de competente din 2015 (Repararea caroseriei).

 • Toyota Motor Corporation castiga medalia de aur la a 43-a editie a Concursului mondial de competente din 2015 (Electronica).
 • Ucenicii Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited participa cu succes la editia din 2015 a concursului mondial de competente din Regatul Unit.