1. Despre Toyota
  2. Sustenabilitate
  3. Environmental challenge 2050
  4. Provocarea 4
  5. Prin ce alte metode am redus consumul de apa?
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Prin ce alte metode am redus consumul de apa?

Sediul central european al Toyota s-a straduit sa reduca consumul de apa. Pentru a ne atinge obiectivele, am intreprins mai multe actiuni de-a lungul anilor. In 2015, am instalat apometre suplimentare pentru a imbunatati procesul de monitorizare, pentru a identifica rapid abaterile de la consumul normal si pentru a urmari orice probleme. De asemenea, am conectat contoarele la sistemul central de management al cladirii pentru o monitorizare mai buna a utilizarii apei. In acelasi an, am instalat pisoare fara apa, urmate in 2016 de modernizarea masinilor de spalat vase cu modele mai eficiente din punct de vedere al consumului de apa.

Recent, am instalat un sistem de separare a apei pluviale de apa menajera. Acum, in loc ca ambele tipuri de apa sa ajunga in sistemul de canalizare al orasului, apa pluviala este recuperata pentru uz menajer. In acest fel, economisim 2.400 m³ de apa menajera pe an.