1. Despre Toyota
 2. Sustenabilitate
 3. Societatea sustenabila
 4. Planuri de viitor
 5. De ce este mai bine pentru societate? 
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

De ce este mai bine pentru societate? 

In comparatie cu cauciucul din hidrina pe baza de petrol, biohidrina reduce emisiile de carbon pe durata ciclului de viata cu aproximativ 20%, deoarece plantele absorb in mod natural CO2 din atmosfera. 
 • Unde se utilizeaza? 

  In furtunurile motorului si ale sistemului de propulsie. Aceste componente sunt supuse uzurii din cauza caldurii, uleiului, ozonului, altor fluide si conditiilor atmosferice. Din acest motiv, de obicei sunt produse din cauciuc din epiclorhidrina, care are o rezistenta ridicata la coroziune. Cauciucul din biohidrina poate fi produs folosind o varietate de tehnologii compuse pentru legarea materialelor derivate din plante de materialele derivate din petrol la nivel molecular. 

 • Aceste tehnologii asigura faptul ca cauciucul din biohidrina asigura nivelurile de rezistenta la ulei, rezistenta la caldura si durabilitate necesare pentru furtunurile de vid din motoare si sisteme de propulsie. In plus, cauciucul din biohidrina este similar cu cauciucul conventional din hidrina pe baza de petrol in ceea ce priveste calitatea si posibilitatile de productie in masa, permitand utilizarea pe scara larga in autovehiculele comerciale. 
 • Exista si alte planuri pentru utilizarea plantelor in constructia masinilor? 

  Toyota intentioneaza sa extinda utilizarea biohibridului la alte componente de cauciuc de inalta performanta, cum ar fi furtunurile de frana si furtunurile pentru conductele de combustibil. 

 • Toyota va continua sa dezvolte si sa comercializeze tehnologii care permit utilizarea materialelor precum plasticul ecologic si cauciucul biosintetic intr-o gama larga de componente.