1. Dealers
  2. Sibiu
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Informatii despre reprezentanta

Bine ati venit

TOYOTA SIBIU - Son Motors

Vanzari, Post-vanzari, Tinichigerie, Vopsitorie, Piese de schimb, Masini rulate

Cum ne gasesti?

Adresa

Sos. Sibiului, nr. 28, Selimbar
550018 Sibiu

Obtine directii Opens in new window

Program de lucru

Informatii generale

Aceasta Nota de Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (denumita in continuare „Declaratia de Confidentialitate”) se refera la prelucrarea de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal astfel incat: - sa va putem oferi produsele si serviciile noastre, - sa urmarim indeaproape solicitarile pe care ni le adresati si sa indeplinim aceste solicitari, - sa gestionam eficient relatia si contactele pe care le aveti cu noi si cu alte entitati Toyota, si - daca va exprimati acordul, sa va trimitem anumite comunicari de marketing si invitatii pentru anumite sondaje. Aceasta Declaratie de Confidentialitate trebuie citita intotdeauna impreuna cu Politica generala de confidentialitate si protectie a datelor Toyota („Politica generala de confidentialitate”) in care sunt descrise modalitatile generale de prelucrare a datelor dumneavoastra personale. Va rugam sa cititi si Politica generala de confidentialitate care ofera informatii suplimentare despre modul in care prelucram datele dumneavoastra personale, accesand urmatorul link https://www.toyota.ro/data-privacy-policy . Son Motors SRL cu sediul in Sos. Sibiului, nr. 28, Selimbar, judet Sibiu, Romania si Toyota Romania SRL cu sediul in oras Voluntari, Bld. Pipera nr. 1-6A, Ilfov, Romania, in calitate de Operatori de date cu caracter personal, vor colecta si utiliza datele dumneavoastra personale (asa cum sunt definite mai jos) in scopurile descrise mai jos.

Care dintre datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi colectate?

Vom colecta urmatoarele categorii de date cu caracter personal: - Numele, prenumele si modalitatea de adresare (Doamna, Domnisoara, Domnule), - Datele dumneavoastra de contact (spre exemplu, adresa de domiciliu, adresa de e-mail si numarul de telefon (mobil)), - Informatii referitoare la Contul dumneavoastra MyT/LexusLink (spre exemplu, referinta contului dumneavoastra MyT/LexusLink), - Informatii despre interactiunile dintre dumneavoastra si noi, precum istoricul relatiei dumneavoastra cu noi si tranzactiile dumneavoastra cu noi, inclusiv, spre exemplu, vizitele in showroom-urile noastre, achizitiile pe care le-ati facut, configurarile masinii salvate de dumneavoastra, vizitele in reteaua noastra pentru reparatii si mentenanta, contactele cu noi, intrebarile, solicitarile si plangerile pe care ni le-ati adresat, modul in care acestea au fost gestionate, - Informatii despre vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus (spre exemplu, Numarul de Identificare al Vehiculului, informatii privind data de livrare a vehiculului dumneavoastra Toyota/Lexus, kilometraj, informatii privind diagnoza vehiculului dumneavoastra Toyota/Lexus si informatii privind mentenanta si reparatiile efectuate asupra masinii dumneavoastra Toyota/Lexus ), - Informatii despre interesele si preferintele dumneavoastra, - Informatii despre consimtamintele pe care ni le-ati furnizat si despre gestionarea de catre noi a acestor consimtaminte (inclusiv, de exemplu, pastrarea evidentelor si prelucrarea retragerii consimtamantului de catre dumneavoastra).

Scopurile si temeiurile legale care stau la baza prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal

Vom prelucra datele dumneavoastra personale pentru scopurile si in baza temeiurilor legale descrise mai jos: Scopuri si temeiuri legale Urmarirea indeaproape si indeplinirea solicitarilor dumneavoastra: - Sa urmarim indeaproape si sa indeplinim solicitarea(rile) dumneavoastra pentru un test drive, o cotatie de pret, o brosura, o programare sau pentru informatii despre produsele si serviciile Toyota/Lexus sau orice alta solicitare de informatii. Temeiuri Legale - Executarea unui contract sau Interesul legitim urmarit de Operator(i) sau de o terta parte Implementarea contractelor dintre dumneavoastra si noi: - Pentru a implementa contracte care pot exista intre dumneavoastra si noi in baza, spre exemplu, achizitiei unui vehicul Toyota/Lexus, - Pentru a va oferi produsele si serviciile noastre (spre exemplu, mentenanta si reparatii pentru vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus, implementarea garantiei, servicii de mobilitate etc.). Temeiuri Legale - Executarea unui contract Evaluarea si imbunatatirea calitatii produselor, serviciilor si relatiilor noastre cu clientii: - Pentru a va contacta si in cazul in care vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus face parte dintr-o campanie de rechemare sau o campanie de service, - Pentru evaluarea si imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor noastre, - Pentru activitati R&D (de cercetare si dezvoltare), - Pentru a va trimite sondaje privind gradul de satisfactie, cu scopul de a intelege experienta dumneavoastra in calitate de client cu privire la Toyota/Lexus, la managementul relatiei noastre cu clientii, la produsele si serviciile noastre (fara cercetare de marketing sau continut de marketing inclus). Pentru evaluarea si imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor noastre, precum si pentru R&D (cercetare si dezvoltare), datele dumneavoastra personale pot fi de asemenea anonimizate si, ca atare, utilizate de alte entitati Toyota mentionate ca destinatari ai datelor in sectiunea „Destinatarii datelor dumneavoastra personale” de mai jos. Temeiuri Legale - Interesul legitim urmarit de Operator(i) sau de o terta parte

Trimiterea de comunicari de marketing si sondaje de marketing catre dumneavoastra:

- Pentru a va trimite mementouri (reminder-uri) care pot include continut comercial referitor la vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus si la reinnoirea oricarui serviciu oferit de noi care urmeaza sa expire (de exemplu, memento-uri de intretinere/mentenanta si memento-uri pentru controalele tehnice ale Ministerului Transporturilor/verificarile tehnice periodice). - Pentru a va informa despre ofertele de produse si servicii marca Toyota si Lexus insemnand oferte care sunt personalizate sau relevante pentru dumneavoastra sau care se refera la vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus sau la mobilitatea dumneavoastra, inclusiv oferte pentru modele de masini, piese, accesorii, masini folosite si alte produse si servicii marca Toyota si Lexus, precum asistenta rutiera, garantie extinsa, contracte de service/mentenanta, servicii de conectivitate si de mobilitate). - Pentru a va trimite informatii despre evenimentele pe care le organizam si invitatii la acestea. - Pentru a va contacta si a va trimite sondaje de cercetare de marketing si sondaje cu continut de marketing, reclama sau promotional care va privesc pe dumneavoastra, vehiculul dumneavoastra Toyota/Lexus si/sau produsele si serviciile noastre, precum si interesele, preferintele si asteptarile dumneavoastra si sa le monitorizam pentru a receptiona opinia dumneavoastra. Cine va va contacta/trimite aceste informatii astfel cum este descris mai sus? Doar Toyota/Lexus, adica Son Motors SRL, Toyota Romania SRL, Toyota Motor Europe. Astfel, daca v-ati exprimat consimtamantul pentru a primi oricare dintre comunicarile pe care le-ati selectat, datele dumneavoastra personale vor fi partajate intre aceste entitati (dar nu si cu alte terte parti) astfel incat sa va putem trimite aceste comunicari. Vrem sa va asiguram ca consimtamantul pe care ni l-ati dat nu va fi utilizat pentru a va trimite spamuri sau pentru a va coplesi in vreun fel cu comunicari sau sa fim invazivi. Ceea ce veti primi de la noi va fi relevant si util pentru dumneavoastra. De asemenea, ne dorim sa va ascultam si sa intelegem interesele, preferintele si asteptarile dumneavoastra prin crearea profilului dumneavoastra de client pe baza unei analize a informatiilor pe care le colectam despre dumneavoastra. Acesta va fi apoi folosit pentru a personaliza comunicarile cu dumneavoastra si pentru a va oferi oferte, reclame si invitatii personalizate. Am putea, spre exemplu, sa analizam istoricul achizitiilor dumneavoastra si/sau diferitele interactiuni pe care le-ati avut cu noi (incluzand, spre exemplu, vizitele dumneavoastra pe site-ul(-rile)) noastre sau, daca acceptati sa primiti emailuri de la noi, putem vedea daca deschideti si cititi emailurile, ceea ce ne arata ce va intereseaza, permitandu-ne sa ne asiguram ca orice alte informatii pe care vi le furnizam va sunt utile si relevante. Temeiuri Legale - Consimtamantul dumneavoastra (exprimat separat)

Gestionarea datelor dumneavoastra personale:

- Pentru a centraliza, combina, partaja, actualiza si rectifica datele personale pe care ni le-ati oferit noua sau altor entitati Toyota sau care sunt deja disponibile noua sau altor entitati Toyota. Ce inseamna acest lucru? Datele dumneavoastra personale sunt pastrate in sisteme centrale operate de noi sau de alte entitati Toyota. Daca ati oferit datele dumneavoastra personale mai multor entitati Toyota, acestea vor fi combinate, prelucrate si partajate cu destinatarii Toyota relevanti (inclusiv cei mentionati mai jos in sectiunea „Destinatarii datelor dumneavoastra personale”) prin intermediul sistemelor mentionate anterior. Facand acest lucru, Toyota/Lexus isi propune sa: • gestioneze datele dumneavoastra personale intr-un mod eficient (spre exemplu, prin centralizarea datelor personale putem sa le mentinem actualizate si corecte si sa organizam partajare lor mai usor), • va ofere cea mai buna experienta de client posibila, • sprijine si faciliteze anumite activitati descrise in aceasta sectiune „Scopurile si temeiurile legale care stau la baza prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal”. - Pentru a va gestiona consimtamantul (spre exemplu, pentru a urmari daca acceptati ca noi sa va trimitem materiale de marketing). Temeiuri Legale - Interesul legitim urmarit de Operatori sau de o terta parte

Partajarea obligatorie din punct de vedere legal a datelor dumneavoastra personale:

- Pentru a ne indeplini obligatiile legale (spre exemplu, pentru a respecta o hotarare judecatoreasca sau o dispozitie ori solicitare din partea unei autoritati (de ex. politie), pentru a ne indeplini obligatiile fiscale). Temeiuri Legale - Obligatie legala

Durata pastrarii datelor dumneavoastra personale

Datele dumneavoastra personale nu vor fi pastrate mai mult decat este necesar pentru a atinge scopurile declarate in aceasta Declaratie de Confidentialitate. Cand nu mai este necesar, datele dumneavoastra personale vor fi sterse sau anonimizate. Politicile si procedurile noastre se bazeaza pe urmatoarele criterii pentru a determina perioadele de retentie a datelor personale in contextul scopurilor descrise anterior: - Perioada de timp care a trecut de la ultima dumneavoastra interactiune cu noi; - Timpul necesar noua si dumneavoastra pentru a urmari indeaproape si fara probleme solicitarea(rile) dumneavoastra (spre exemplu, daca ati solicitat un test drive, vom pastra datele dumneavoastra personale pentru 1 an dupa data la care ne-ati adresat solicitarea); - Sfarsitul relatiei contractuale cu dumneavoastra; - Orice litigiu sau disputa concreta sau potentiala (spre exemplu, avem nevoie de aceste informatii pentru a initia sau a ne apara intr-un litigiu), caz in care vom pastra datele dumneavoastra pana la definitivarea respectivei dispute; - Obligatii legale de retentie a datelor dumneavoastra personale (spre exemplu, in scopuri fiscale), caz in care vom pastra informatiile dumneavoastra atat timp cat este necesar conform respectivei obligatii.

Destinatarii datelor dumneavoastra personale

Datele dumneavoastra personale vor fi partajate cu si accesibile urmatorilor destinatari sau categorii de destinatari: Toyota Motor Europe NV/SA, Avenue du Bourget 60, 1140 Bruxelles, Belgia Orice alta companie care are legatura cu Toyota si care v-ar putea oferi produse sau servicii sau ar putea fi implicata in implementarea unuia dintre scopurile descrise in sectiunea „Scopurile si temeiurile legale care stau la baza prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal” de mai sus (spre exemplu Toyota Motor Corporation).

Dezvaluiri/transferuri ale datelor dumneavoastra personale catre tari situate in afara Spatiului Economic European (SEE)

Am putea transfera datele dumneavoastra personale catre destinatii din afara SEE, inclusiv catre Statele Unite ale Americii si catre Regatul Unit al Marii Britanii, in cazul Brexit, daca acest lucru este adecvat (i) pentru a atinge oricare dintre scopurile descrise in aceasta Declaratie de Confidentialitate si/sau (ii) pentru a dezvalui informatiile dumneavoastra unei terte parti (inclusiv cele mentionate in sectiunea „Destinatarii datelor dumneavoastra personale” de mai sus) in conformitate cu aceasta Declaratie de Confidentialitate. In cazul in care datele dumneavoastra personale sunt transferate in afara SEE, ne vom asigura ca datele personale sunt protejate de urmatoarele garantii: 

- Transferul intră în domeniul de aplicare a unei decizii de adecvare luată de Comisia Europeană în temeiul articolului 45 din GDPR;

- Au fost stabilite clauze contractuale standard de protecție a datelor, aprobate de Comisia Europeană sau de o autoritate de protecție a datelor în conformitate cu articolul 46.2(c) sau (d) din GDPR; sau

- Acolo unde este necesar, vom implementa măsuri suplimentare adecvate pentru a garanta un nivel de protecție practic echivalent pentru Datele cu caracter personal.

 

 

Politica generala de confidențialitate și protecția datelor a Toyota/Lexus 

 

 

1. INTRODUCERE

Toyota / Lexus îți respectă confidențialitatea. Indiferent dacă vă tratati cu Toyota / Lexus in calitate de client, consumator, membru al publicului larg etc., aveți dreptul la protecția datelor dumneavoastrăpersonale. Aceste date se referă la numele dumneavoastra, la numărul de telefon, la adresa dumneavoastrăde e-mail, dar și la alte date, cum ar fi numărul dumneavoastrăde identificare al vehiculului (VIN), locația geografică etc.

În această politică generală privind confidențialitatea și protecția datelor Toyota ("această politică"), descriem modul în care colectăm datele dumneavoastrăpersonale, de ce le colectăm, ce facem cu datele dumneavoastrăpersonale, cu cine le împărtășim, cum le protejăm precum și alegerile pe care le puteți face cu privire la datele dumneavoastrăpersonale.

Această politică se aplică prelucrării datelor dumneavoastrăpersonale în cadrul diferitelor servicii, aplicații, site-uri web, portaluri, promoții de vânzări (online), acțiuni de marketing, platforme media sociale sponsorizate etc., furnizate sau operate de noi sau de în numele nostru.

Această politică conține reguli generale și explicații. Este completata cu anunțuri specifice privind confidențialitatea referitoare la anumite servicii, aplicații, site-uri web, portaluri, promoții de vânzări online, acțiuni de marketing, platforme media sociale sponsorizate etc. furnizate sau operate de Toyota / Lexus sau în numele acesteia.

Aceste anunțuri de confidențialitate vă vor fi comunicate ori de câte ori datele dumneavoastrăpersonale sunt necesare în cadrul activităților menționate mai sus (de exemplu, prin intermediul site-uri web, portaluri, servicii individuale de comunicare, buletine informative, atentionari, sondaje, oferte, evenimente etc.).

Această politică se aplică tuturor datelor dumneavoastrăpersonale colectate de (sau în numele) Toyota Motor Europe NV / SA și / sau Toyota Romania, denumite împreună în această politică drept "Toyota / Lexus", "noi", " "al nostru".

Dacă acceptați prevederile acestei politici, sunteți de acord să va procesăm datele dumneavoastră personale în modul descris în această politică.

La sfârșitul acestei politici, veți găsi câteva definiții ale anumitor concepte cheie utilizate în această politică și care sunt capitalizate (de exemplu, datele personale, procesarea, operatorul de date).

 

2. CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE?

Entitățile responsabile de prelucrarea datelor dumneavoastrăpersonale sunt:

Toyota Motor Europe NV/SA (“TME”)

Avenue du Bourget/Bourgetlaan 60

1140 Brussels

Belgium

si

Toyota Romania

 B-dul. Pipera, nr.1-6A, oras Voluntari, jud. Ilfov, Romania

si

Son Motors SRL, Sos. Sibiului, nr. 28

Selimbar, Sibiu

 

3. PE CINE PUTETI CONTACTA IN CAZUL IN CARE AVETI INTREBARI SAU CERERI? PUNCTUL DE CONTACT PENTRU PROTECȚIE A DATELOR

Am organizat un punct de contact pentru protecția datelor, care vă va rezolva întrebările sau solicitările referitoare la această politică, orice notificare specifică privind confidențialitatea, datele dumneavoastrăpersonale (și procesarea acesteia).

Pentru orice întrebări, solicitări sau reclamații privind aplicarea acestei politici sau pentru a vă exercita drepturile, descrise în această politică, ne puteți contacta la Punctul de Contact pentru Protecția Datelor:

- relatii.clienti@toyota.ro și

-  B-dul. Pipera, nr.1-6A, oras Voluntari, jud. Ilfov, Romania

 

4. PRINCIPII CHEIE

Vă prețuim datele personale încredințate nouă și ne angajăm să vă procesăm datele personale într-un mod corect, transparent și sigur. Principiile cheie pe care Toyota / Lexus le aplică sunt următoarele:

• Legalitatea procesarii: vom colecta datele dumneavoastrăpersonale într-o manieră echitabilă, legală și transparentă.

• Minimizarea colectarii datelor: vom limita colectarea datelor dumneavoastră personale la ceea ce este direct relevant și necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate.

• Limitarea scopului: vom colecta numai datele dumneavoastră personale în scopuri specificate, explicite și legitime și nu vom procesa datele personale în continuare într-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

• Acuratetea datelor: vă vom păstra datele corecte și actualizate.

• Securitatea și protecția datelor: vom implementa măsuri tehnice și organizaționale pentru a asigura un nivel adecvat de securitate și protecție a datelor, având în vedere, printre altele, tipul de protecție potrivit datelor dumneavoastra. Astfel de măsuri prevăd prevenirea dezvăluirii sau accesului neautorizat, a distrugerii accidentale sau ilegale sau a pierderii accidentale sau a modificării și a oricărei alte forme ilegale de procesare.

• Acces și rectificare: vă vom procesa datele personale în conformitate cu drepturile dumneavoastră legale.

• Limitare in timp a pastrarii datelor: vom păstra datele dumneavoastră personale într-o manieră compatibilă cu legile și reglementările aplicabile privind protecția datelor și nu mai mult decât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate.

• Protecția transferurilor internaționale: vă vom asigura că toate datele dumneavoastrăpersonale transferate în afara SEE (Spatiului Ecnomic European) sunt protejate în mod adecvat.

• Garanții in raport cu terții: vom asigura că accesul la date cu caracter personal de către terți (și transferurile către acestia) se realizează în conformitate cu legislația aplicabilă și cu garanții contractuale adecvate.

• Legitimitatea marketingului direct și a cookie-urilor: când vă trimitem materiale promoționale sau plasați cookie-uri pe computerul dumneavoastra, vă vom asigura că facem acest lucru în conformitate cu legislația în vigoare.

 

5. PROCESAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE: CE DATE PERSONALE COLECTĂM ȘI CARE ESTE TEMEIUL LEGAL

De fiecare dată când solicităm datele dumneavoastrăpersonale, vă vom informa în mod clar cu privire la la ce date personale colectăm de la dumneavoastra. Aceste informații vă vor fi furnizate printr-o notificare separată privind confidențialitatea, care va fi, de exemplu, inclusă în anumite servicii (inclusiv servicii de comunicare), buletine informative electronice, mementouri, sondaje, oferte, invitații la evenimente etc.

Rețineți că, în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, datele dumneavoastrăpersonale pot fi procesate dacă:

- ne-ați dat consimțământul dumneavoastrăîn scopul procesării (așa cum este descris în anunțul de confidențialitate referitor la respectiva prelucrare particulară). Pentru a evita orice îndoială, veți avea întotdeauna dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment; sau

- este necesar pentru executarea unui contract la care sunteți parte; sau

- cu o astfel de prelucrare, urmărim un interes legitim care nu este echilibrat in raport de drepturile dumneavoastră privind confidențialitatea. Un astfel de interes legitim va fi comunicat în mod corespunzător în notificarea privind confidențialitatea referitoare la acea prelucrare particulară.

- este impus de lege;

 

6. PENTRU CE PROIECTE VĂ PROCESAM DATELE PERSONALE

Vom procesa datele dumneavoastrăpersonale doar în scopuri specificate, explicite și legitime și nu vă vom prelucra datele personale într-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

Un astfel de scop poate fi executarea unei cereri pe care ati directionat-o catre noi, pentru îmbunătățirea vizitei dumneavoastrăpe unul dintre site-urile sau portalurile noastre, pentru îmbunătățirea produselor și a serviciilor noastre în general, pentru oferirea de servicii sau aplicații, pentru comunicări și acțiuni de marketing etc.

Scopul fiecărei prelucrări a datelor dumneavoastrăpersonale va fi clar definit în notificarea de confidențialitate referitoare la respectiva prelucrare. Această notificare privind confidențialitatea va fi accesibilă, de exemplu, pe un site web sau portal, pe o aplicație, într-un buletin informativ electronic etc.).

 

7. PĂSTRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE INTR-O FORMĂ CORECTA SI ACTUALIZATA

Este important să ne menținem înregistrările datelor dumneavoastrăpersonale corect și actualizat. Vă rugăm să ne informați cu privire la modificările sau erorile referitoare la datele dumneavoastrăpersonale cât mai curând posibil, contactând-ne la Punctul de Contact pentru Protecția Datelor (vezi secțiunea 3 "Cine puteți contacta în cazul în care aveți întrebări sau solicitări?"). Vom lua măsuri rezonabile pentru a ne asigura că orice date personale inexacte sau învechite sunt șterse sau ajustate corespunzător.

 

 

8. ACCESUL LA DATELE DUMNEAVOASTRĂPERSONALE

Aveți dreptul să accesați datele dumneavoastrăpersonale pe care le procesăm și, dacă datele dumneavoastrăpersonale sunt inexacte sau incomplete, să solicitați rectificarea sau ștergerea acestora. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare referitoare la drepturile dumneavoastrăde confidențialitate sau doriți să va exercitati oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la punctul de contact pentru protecția datelor (a se vedea secțiunea 3 "Cine puteți contacta în cazul în care aveți întrebări sau solicitări?").

 

9. PENTRU CAT TIMP SE PĂSTREAZĂ DATELE TALE PERSONALE

Vom păstra datele dumneavoastrăpersonale într-o manieră compatibilă cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. Vom păstra numai datele dumneavoastrăpersonale atâta timp cât este necesar pentru scopurile pentru care procesăm datele dumneavoastrăpersonale sau pentru a ne conforma dispozitiilor legale. Pentru informații privind durata de păstrare a anumitor date personale înainte de a fi eliminate din sistemele și bazele noastre de date, vă rugăm să ne contactați la punctul de contact pentru protecția datelor (a se vedea secțiunea 3 "Cine puteți contacta în cazul în care aveți întrebări sau solicitări?") .

 

10. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Detinem un set de măsuri tehnice și organizatorice de securitate pentru a vă proteja datele personale împotriva accesului sau utilizării ilegale sau neautorizate, precum și împotriva pierderii accidentale sau a deteriorării integrității. Acestea au fost concepute luând în considerare infrastructura noastră IT, impactul potențial asupra vieții dumneavoastrăsi a cu costurilor implicate private precum și in concordanta cu standardele și practicile economice actuale.

Datele dumneavoastrăpersonale vor fi procesate de persoana imputernicita, numai dacă aceea persoana imputernicita acceptă să respecte măsurile tehnice și organizaționale de securitate a datelor.

Menținerea securității datelor înseamnă protejarea confidențialității, integrității și disponibilității datelor dumneavoastrăpersonale:

Confidențialitate: vă vom proteja datele personale împotriva dezvăluirii nedorite către terțe părți. Integritatea: vă vom proteja datele personale împotriva modificării de către terți neautorizați. Disponibilitatea: vom asigura că părțile autorizate pot accesa datele personale atunci când este necesar.

Procedurile noastre de securitate a datelor includ: securitatea accesului, sistemele de rezervă, monitorizarea, revizuirea și întreținerea, gestionarea incidentelor de securitate și a continuității etc.

 

11. UTILIZAREA COOKIURILOR SAU A DISPOZITIVELOR SIMILARE

Noi folosim cookie-uri pe site-urile noastre. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență mai bună atunci când navigați pe site-ul nostru și, de asemenea, ne permite să îmbunătățim site-ul nostru.

Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor și despre modul de evitare a acestora, consultați politica privind cookie-urile, disponibilă https://www.toyota.ro/

 

12. DEZVALUIREA DATELOR PERSONALE

În funcție de scopurile pentru care colectăm datele dumneavoastrăpersonale, este posibil să le dezvăluim următoarelor categorii de destinatari, care apoi vă vor prelucra datele personale numai în cadrul acestor scopuri:

În cadrul organizațiilor noastre și a societatilor ce promoveaza produsele si serviciile marcilor noastre:

- membrii personalului autorizat;

- afiliații și filialele noastre;

- Membrii rețelei de dealeri autorizați și reparatori autorizați, https://www.toyota.ro/ pe care ați indicat-o drept Dealeri Autorizați Preferati sau Reparatori Autorizați Preferati sau care se află lângă dumneavoastră(pe baza codului dumneavoastrăpoștal, adresa) sau cu care sunteti in contact;

- Toyota Financial Services;

- Toyota Insurance Management;

Parteneri de afaceri terți:

- Agenții de publicitate, de marketing și de promovare: să ne ajute să livrăm și să analizăm eficacitatea campaniilor și promoțiilor noastre publicitare;

- Parteneri de afaceri: de exemplu, partenerii nostri de încredere care vă pot folosi datele personale pentru a vă oferi serviciile și / sau produsele pe care le-ați solicitat și / sau care vă pot oferi materiale de marketing (cu condiția să fiți de acord să primiți astfel de materiale de marketing) . Cerem acestor companii să acționeze întotdeauna în conformitate cu legile aplicabile și cu această politică și să acorde o atenție deosebită confidențialității informațiilor dumneavoastrăpersonale;

- furnizorii de servicii Toyota / Lexus: companiile care furnizează servicii pentru sau în numele Toyota / Lexus, în scopul furnizării acestor servicii (de exemplu, Toyota / Lexus poate să vă partajeze datele personale cu furnizori externi de servicii IT);

Alte părți terțe:

- dacă este cerut de lege sau este necesar în mod legal pentru a proteja interesele Toyota / Lexus:

• pentru respectarea legii, ca urmare a solicitărilor din partea autorităților, in baza hotărârilor judecătorești, a procedurilor legale, in baza unor obligații privind raportarea și depunerea informațiilor la autorități etc .;

• pentru verificarea sau impunerea respectarii politicilor și acordurilor Toyota / Lexus; și

• pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței Toyota / Lexus și / sau a clienților săi;

-în legătură cu tranzacții societare: în contextul transferului sau al cesionării întregii sau unei părți a activității sale sau în legătură cu o fuziune, consolidare, schimbare de control, reorganizare sau lichidare a întregii sau a unei părți a activității Toyota / Lexus .

Rețineți că destinatarii terță parte enumerați la punctele b) și c) de mai sus - în special furnizorii de servicii care vă pot oferi produse și servicii prin intermediul serviciilor sau aplicațiilor Toyota / Lexus sau prin intermediul propriilor canale - pot colecta separat date personale de la dumneavoastrăÎn acest caz, aceste terțe părți sunt singurele responsabile pentru controlul acestor date personale, iar relațiile cu acestea vor intra sub incidența termenilor și condițiilor acestora.

 

13. RELATIA DUMNEAVOASTRĂ CU OPERATORII ȘI REPREZENTANȚII AUTORIZAȚI

Dacă cumpărați o mașină sau alt produs sau un serviciu de la unul dintre distribuitorii autorizați sau de la reparatorii autorizați sau dacă le oferiți datele dumneavoastrăpersonale, veți avea o relație separată cu acest distribuitor autorizat sau reparator autorizat. În acest caz, ei devin operator al datelor dumneavoastră personale, posibil împreună cu noi. Pentru toate întrebările sau solicitările privind colectarea și utilizarea datelor dumneavoastrăpersonale de către unul dintre distribuitorii autorizați sau reparatorii autorizați, va rugam sa ii contactați direct.

Cum identificati distribuitorul sau reparatorul autorizat preferat de dumneavoastra? Distribuitorul sau reparatorul  autorizat este (1) Distribuitorul sau Reparatorul autorizat pe care l-ați selectat ca preferat, prin setările contului dumneavoastră MyToyota / MyLexus (pe care le puteți modifica în orice moment) sau (2) în cazul în care nu ați făcut o astfel de selecție, vom identifica un distribuitor sau reparator autorizat în funcție de locație dumneavoastră (cea mai apropiată de dumneavoastrăpe baza codului poștal, a adresei dumneavoastra) sau pe baza istoricului contactelor dumneavoastră cu rețeaua noastră.

 

14. UTILIZAREA RETELELOR SOCIALE

Dacă utilizați pe un portal/website Toyota / Lexus un anumit login de conectare al unei retele sociale (de exemplu, contul dumneavoastră Facebook), Toyota / Lexus va înregistra datele dumneavoastră personale disponibile precum si istoricul pe acesta retea sociala însemnand că ați permis în mod explicit comunicarea datelor dumneavoastrăpersonale înregistrate de Toyota / Lexus prin intermediul portalului său.

Toyota / Lexus facilitează uneori publicarea datelor (personale) prin intermediul rețelelor sociale, cum ar fi Twitter și Facebook. Aceste retele sociale au propriile condiții de utilizare de care trebuie să țineți cont atunci când sunteți activi pe ele.

Vă reamintim că publicarea pe site-urile de socializare poate avea anumite consecințe, inclusiv pentru confidențialitatea dumneavoastrăsau pentru confidențialitatea persoanelor ale căror date personale le împărtășiți, cum ar fi, de exemplu, imposibilitatea de a retrage o publicație într-un termen scurt. Sunteți pe deplin responsabili pentru ce publicati. Toyota / Lexus nu va avea nicio responsabilitate și responsabilitate în acest sens.

 

15. TRANSFERURI DE DATE ÎN AFARA SEE (SPATIULUI ECONOMIC EUROPEAN)

Datele dumneavoastrăpersonale ar putea fi transferate către destinatarii care pot fi în afara SEE și ar putea fi prelucrate de noi și de acești destinatari în afara SEE. În legătură cu orice transfer al datelor dumneavoastrăpersonale către țări din afara SEE care nu oferă, în general, același nivel de protecție a datelor ca în SEE, Toyota / Lexus va implementa măsuri specifice adecvate pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor dumneavoastrăpersonale. Aceste măsuri pot consta, de exemplu, în a impune beneficiariilor datelor de  clauze contractuale obligatorii care să garanteze un nivel adecvat de protecție.

Vă vom informa mereu în mod clar de fiecare dată când datele dumneavoastrăpersonale vor fi transferate în afara SEE. Aceste informații vă vor fi furnizate printr-o notificare separată privind confidențialitatea, care va fi, de exemplu, inclusă în anumite servicii (inclusiv servicii de comunicare), buletine informative electronice, mementouri, sondaje, oferte, invitații la evenimente etc.

 

16. OPTIUNILE ȘI DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Vrem să fim cât mai transparenți cu dumneavoastra, astfel încât să face alegeri constiente cu privire la modul în care doriți să folosim datele dumneavoastrăpersonale.

• Caile pe care doriți să fiți contactați

În acest context, aveti  o varietate de opțiuni cu privire la modul în care doriți să fiti contactați de catre noi prin multiple canale de comunicare (de exemplu, e-mail, poștă, canale media, telefon , etc), alegand pentru ce scop și cât de frecvent doriti, ajustând setarile de confidențialitate de pe dispozitivul dumneavoastrăprin actualizarea profilului de utilizator sau a contului, sau urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în comunicarea primita.

Rețineți că, în mod implicit, dacă nu alegeti o optiune, veți primi ofertele noastre promoționale la frecvența normală a publicației implicate.

• Datele dumneavoastră personale

Puteți să ne contactați întotdeauna la Punctul de Contact pentru protecția datelor (a se vedea secțiunea 3 "Pe cine puteți contacta în cazul în care aveți întrebări sau solicitări") pentru a afla ce date personale avem cu privire la dumneavoastră și originea lor. În anumite condiții, aveți dreptul să primiți datele dumneavoastră personale, pe care ni le-ați furnizat, într-un format utilizat în mod obișnuit și structurat, și să transmiteți datele dumneavoastrăpersonale oricărei terțe părți la alegerea dumneavoastra

• Modificarile tale

Dacă găsiți vreo eroare în datele dumneavoastrăpersonale sau dacă considerați că este acestea sunt incomplete sau incorecte, puteți solicita de la noi să le corectăm sau să le completăm.

• Restricțiile impuse de dumneavoastra

Aveți dreptul să ne solicitați o restrictionare privind procesarea datelor dumneavoastrăpersonale (de exemplu, în timp ce se verifică exactitatea datelor dumneavoastră personale).

• Obiecțiile dumneavoastra

Puteți, de asemenea, să obiectați împotriva utilizării datelor dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct (dacă preferați, puteți, de asemenea, să ne indicați prin ce canal și cât de frecvent preferați să fiți contactați de noi) sau să vă partajați datele personale cu în același scop.

Vă puteți retrage oricând acordul pentru continuarea prelucrării datelor personale pe care ni le-ați furnizat contactând-ne la Punctul de Contact pentru Protecția Datelor (vezi secțiunea 3 "Pe cine puteți contacta în cazul în care aveți întrebări sau solicitări?") .

În plus, puteți solicita să ștergem orice date referitoare la dumneavoastră(cu excepția unor cazuri, de exemplu, pentru a dovedi o tranzacție sau când este cerută de lege).

În cele din urmă, rețineți că aveți dreptul să depuneți o plângere împotriva Operatorului de date la autoritatea relevantă pentru protecția datelor ("DPA").

În ceea ce privește TME (în calitate de operator de date), DPA relevantă este Autoritatea belgiană pentru protecția datelor. În ceea ce privește Toyota Romania SRL (în calitate de operator de date), DPA relevant este Autoritatea Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211)

 

17. INFORMAȚII JURIDICE

Cerințele acestei Politici de confidentialitate de politică completeaza și nu înlocuiesc orice alte cerințe existente în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. În caz de contradicție între ceea ce este scris în această politică și cerințele din legislația aplicabilă privind protecția datelor, legea aplicabilă protecției datelor va avea prioritate.

Toyota / Lexus poate în orice moment modifica această politică. În cazul în care se întâmplă acest lucru, vă vom avertiza asupra oricăror modificări și vă vom solicita apoi să citiți ulterior versiunea cea mai recentă a politicii noastre și să confirmați acceptarea acesteia. 

 

18. DEFINIȚII

În această politică de confidentialitate, următorii termeni au următoarele semnificații:

Operator de date înseamnă organizația care determină scopurile pentru care și modul în care datele dumneavoastrăpersonale sunt prelucrate. Cu excepția cazului în care vă informăm altfel, controlorul de date este (sunt) Toyota Motor Europe NV / SA (Avenue du Bourget 60, 1140 Bruxelles, Belgia) și / sau SC TOYOTA ROMANIA SRL, cu sediul in B-dul. Pipera, nr.1-6A, oras Voluntari, jud. Ilfov, Tel: +4021 2000 400, email: relatii.clienti@toyota.ro . Informații suplimentare vă pot fi furnizate printr-o notificare separată privind confidențialitatea, care va fi, de exemplu, inclusă în anumite servicii (inclusiv servicii de comunicare), buletine informative electronice, mementouri, sondaje, oferte, invitații la evenimente etc. Persoana imputernicita înseamnă persoana sau organizația care prelucrează datele dumneavoastrăpersonale în numele controlorului de date. Punct de contact pentru protecția datelor înseamnă punctul de contact (adică o persoană desemnată de Toyota / Lexus în jurisdicția relevantă) prin intermediul careia ii puteți adresa operatorului de date întrebările sau solicitările privind această politică și / sau (procesarea) de Date și care va rezolva astfel de întrebări și solicitări. Dacă nu vă informăm altfel, Punctul de Contact pentru protecția datelor poate fi gasit conform descrierii din secțiunea 3 "Pe cine puteți contacta în cazul în care aveți întrebări sau solicitări?"). SEE înseamnă Spațiul Economic European (= state membre ale Uniunii Europene + Islanda, Norvegia și Liechtenstein). Datele personale reprezintă orice date care vă privesc direct sau care permit identificarea dumneavoastra, cum ar fi, de exemplu, numele dumneavoastra, numărul de telefon, adresa de e-mail, numărul de identificare al vehiculului (VIN), locația geografică etc. Procesarea datelor înseamnă colectarea, accesarea și toate formele de utilizare a datelor dumneavoastră personale.

 

Am citit și am acceptat prevederile acestei politici.

 

VREM SA TE REASIGURAM CA NE PREOCUPAM CONSTANT DE MENTINEREA UNUI MEDIU SIGUR IN SHOWROOM-UL SI SERVICE-UL NOSTRU SI CA RESPECTAM MASURILE DE IGIENA SI DISTANTARE SOCIALA RECOMANDATE DE AUTORITATI.

Inainte de vizita: ajuta-ne sa evitam aglomeratiile si fa-ti o programare.

Te asteptam oricand la un test drive! Pentru a te servi cu promptitudine si respectand mijloacele de igiena te rugam anunta-ne din timp prin completarea formularului de aici. Ai nevoie de consultanta? Completeaza un formular de solicitare oferta, spune-ne daca preferi ca primul contact sa fie prin email sau telefon, ce model Toyota te-ar interesa, si noi te vom contacta in maxim 24h. Poti gasi mai multe informatii despre serviciul de vanzare la distanta.

Bine ai venit: reguli pentru pastrarea sigurantei clientilor si colegilor nostri.

Te asteptam oricand cu drag, insa te rugam vino doar daca te simti bine si nu ai simptome de gripa, raceala, insolatie... sau COVID-19. Te rugam poarta masca pe toata perioada vizitei tale. Ne bucuram daca vii cu masca ta, dar daca ai uitat-o acasa, te rugam serveste una din cutia de la receptie. Nu uita sa iti dezinfectezi mainile inainte de a fixa masca pe fata, si, in general, oricand simti nevoia sa o faci sau se impune, din diverse motive. E ok si daca preferi sa te speli pe maini, intreaba la receptie unde gasesti toaleta. Te rugam sa ajungi cu 10 minute mai devreme. Trebuie sa pastram distanta de 2m intre noi sau intre tine si alti clienti, de aceea te rugam sa urmaresti cu atentie marcajele de pe podea. Poti fii linistit si sa discuti cat ai nevoie cu consultantii nostri - toate birourile lor au un panou de plexiglas, pentru a fi si tu, si ei, in siguranta. Incearca sa lasi acasa toate obiectele care nu sunt necesare din masina, pentru a putea sa lucram in siguranta si sa o putem curata eficient inainte sa ti-o inapoiem. Am aprecia daca ai achita cu cardul sau prin transfer bancar si am evita cu totii contactul cu banii cash.