1. Company
  2. Noutati, evenimente si povesti Toyota
  3. Toyota C-HR
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Conceptul Toyota C-HR Prologue - Pregateste-te sa fii mai indraznet

Asteptarea a luat sfarsit - Noul Toyota C-HR este aici

Fara teama sa iasa in evidenta si nedorind sa faca compromisuri, la fel ca persoanele care il conduc, Toyota C-HR a creat o noua categorie de masini. Cu un design legendar inca din prima zi, a cucerit inimile a mii de soferi europeni care asteptau o masina ce le impartasea stilul rebel.

 

Dar succesul Toyota C-HR a adus o noua provocare - cum sa duci modelul original la nivelul urmator? Cand o masina este deja sinonima cu distractia si indrazneala, poate fi imbunatatita?

 

Cu noul concept Toyota C-HR Prologue, raspunsul este da. 

Lumi care se ciocnesc

Conceptul Toyota C-HR Prologue este o evolutie fara teama a originalului, pastrand ADN-ul acestuia. Evidentiaza mai bine designul de coupe, in timp ce spatiul interior este sporit, iar suprafetele sale se intrepatrund din forme fluide in forme definite, pentru un aspect futurist si inconfundabil.
Configureaza Noul Toyota C-HR Opens in new window

Galerie Concept Toyota C-HR Prologue

Descopera Noul Toyota C-HR

Exploreaza in detaliu cea mai recenta generatie Toyota C-HR Hybrid sau Plug-In Hybrid si afla care sunt beneficiile pe care ti le poate aduce acest SUV coupe.
Opens in new window Afla mai multe

Viitorul este aici – cu mai multa atitudine

Conceptul Toyota C-HR prologue, o prima - dar foarte reala - viziune a unei masini care deja atrage atentia in toata Europa. Mai mult decat un coupe, conceptul Toyota C-HR prologue ramane fidel spiritului rebel al orginalului.
Noul Toyota C-HR este o masina concept ce poate fi condusa pe sosea. Noul model pastreaza caracteristici de design de la Toyota C-HR prologue, pe care le completeaza cu tehnologii inovative, ce te vor transpune direct in viitor.