1. Company
  2. Noutati, evenimente si povesti Toyota
  3. 2017
  4. Toyota Olympic Partnership
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Parteneriatul Olimpic Si Paralimpic Toyota

Puterea reunita a sportului si mobilitatii

Este o onoare pentru noi sa putem anunta parteneriatul Toyota pana in 2024 cu Comitetul International Olimpic si Comitetul International Paralimpic. In urmatorii 8 ani ne dorim sa adaugam jocurilor insipratie si emotie. Noi credem in puterea mobilitatii. Este ceea ce ne motiveaza sa cream si sa oferim lumii solutii inovatoare de mobilitate.

Impartasim multe valori comune si ne identificam cu acel foc ce arde in fiecare sportiv si care indeamna la perseverenta si autodepasire. Ne vom folosi imaginatia, curiozitatea si pasiunea pentru a inspira lumea sa faca si sa obtina mai mult.

Lucrand alaturi de sportivi, federatii si sporturi olimpice si paralimpice, intentionam sa transformam Jocurile si sa lasam o mostenire pentru anii care urmeaza. Acesta este inceputul unei calatorii fascinante, din care ne dorim ca toata lumea sa faca parte, de la sportivii de pe stadion la spectatorii de acasa.

Misiunea noastra este de a sarbatori si sustine valorile olimpice si paralimpice, puterea spiritului uman si  acea dorinta nestinsa de a depasi limitele. 

Suntem onorati si entuziasmati sa ne asociem cu organizatii atat de inspiratoare si ne straduim sa cream un impact pozitiv asupra oamenilor si societatii. Speram ca si voi sa fiti la fel de entuziasmati in legatura cu viitoarele Jocuri; va fi o calatorie fascinanta.