1. Company
  2. Noutati, evenimente si povesti Toyota
  3. 2017
  4. Parteneriat Toyota Unicredit
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Toyota România Si Unicredit Leasing

Toyota românia a inițiat un parteneriat cu UniCredit leasing, liderul pieței de leasing din România

Toyota România, promotor al mobilității sustenabile, semnează un parteneriat pentru servicii de leasing financiar cu UniCredit Leasing


Importatorul celei mai vândute mărci auto din lume și liderul segmentului de mașini „eco” din România – Toyota România a inițiat un parteneriat cu liderul pieței de leasing din România - UniCredit Leasing pentru servicii de leasing financiar, sub umbrela brandului “Inchcape Finance Romania”. UniCredit Leasing și Toyota România facilitează, astfel, accesul clienților la autovehiculele hibride din piața românească. 

Ca urmare a angajamentului pe care Toyota şi l-a asumat faţă de păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat, intenţia companiei este de a reduce cu peste 90% emisiile de CO2 ale tuturor vehiculelor până în anul 2050, prin lansarea şi dezvoltarea unor tehnologii prietenoase cu mediul.

Toyota – lider mondial în vânzări de mașini hibride, cu peste 9 milioane de unități puse în circulație de la debutul primului automobil de serie cu sistem hibrid de propulsie - este un exemplu în ceea ce privește mediul ca prioritate la nivel de management, determinând, astfel, angajamentul real faţă de opinia publică din toată lumea. Promisiunea Toyota pentru clienţii săi este să îmbunătăţească performanţa tehnologiei hibrid, să reducă costurile şi să extindă linia de produse cu sistem hibrid de propulsie. 

UniCredit Leasing va oferi solutii de finanțare care vor pune la dispoziție soluții de finanțare complete pentru clienții Toyota România și rețeaua sa de dealeri. Aceste soluții de finanțare sunt personalizate în funcție de nevoile clienților și se adresează celor care achiziționează autovehicule noi (mărcile Toyota și Lexus), autovehicule rulate (toate mărcile), vehicule comerciale ușoare (LCV - Light Commercial Vehicles – marca Toyota), servicii de reparații (mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie etc.), dar și piese de schimb. 

Toyota România își propune să contribuie activ la îmbunătățirea stilului de viață al clienților săi. Din 1997, Toyota este lider în dezvoltarea tehnologiei hibride, oferind permanent clienților cele mai bune soluții de mobilitate sustenabilă. În spiritul sloganului său „Always a Better Way”, Toyota își propune să îmbunătățească continuu oferta sa de produse și servicii, astfel încât clienții săi să beneficieze de cel mai înalt nivel de calitate și fiabilitate, eficiență și performanță, cu o grijă deosebită pentru mediul înconjurător.