Sunt masinile hibrid de incredere pe termen lung?

Intreaba un hibrid
Calitati pe care te poti baza

Toyota dezvolta de peste 20 de ani o tehnologie hibrid inovatoare, cu autoincarcare. Tehnologia noastra de pionierat este proiectata pentru a rezista intreaga durata de viata a masinii, iar dovada acestui lucru poate fi observata la masinile hibrid Toyota care au parcurs peste 1.000.000 km folosind bateria hibrid si motorul pe benzina.

Unele elemente mecanice cum ar fi ambreiajul, alternatorul si motorul de pornire sunt indepartate complet, reducand riscul defectiunilor care pot aparea in viitor. Toate componentele hibrid, inclusiv bateria hibrid, vin cu o garantie de 5 ani/100.000 km. Prin efectuarea unei verificari anuale a bateriei hibrid, masina ta este eligibila pentru ingrijire suplimentara inca un an/15.000km, perioada maxima fiind de 10 ani.

Vizualizeaza intreaga gama hibrid

In gama noastra Toyota Hybrid exista o masina hibrid pentru toata lumea. Alege-o pe cea potrivita pentru tine.


Vizualizeaza intreaga gama hybrid

man observing a Hybrid

Descopera mai multe despre Toyota Hybrid

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice