Sunt ok masinile cand vine vorba de condusul pe autostrada?

Intreaba un hibrid
Performanta si eficienta la orice viteza

Masinile Toyota Hybrid prezinta doua surse de alimentare care functioneaza independent una fata de cealalta: un motor conventional pe benzina si un motor electric. La viteze mai mari sau pe autostrada, cele doua motoare lucreaza simultan pentru a oferi un boost de putere. Pe langa faptul ca motorul pe benzina al unui hibrid Toyota este cel mai eficient la aceste viteze, este, de asemenea, relaxant si confortabil. 

Odata cu introducerea unui motor de 2.0l pentru noua Corolla si a unui motor de 2.5l pentru noul RAV4, masinile Toyota Hybrid sunt acum adaptate unei experiente mai eficiente pe autostrada, oferind o combinatie intre performanta si emisii reduse.

Vizualizeaza intreaga gama hibrid

In gama noastra Toyota Hybrid exista o masina hibrid pentru toata lumea. Alege-o pe cea potrivita pentru tine.


Vizualizeaza intreaga gama hybrid

man observing a Hybrid

Descopera mai multe despre Toyota Hybrid

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice