Este distractiv sa conduci masini hibrid?

Intreaba un hibrid
Condusul a devenit si mai energic

Datorita combinatiei dintre un motor pe benzina si un motor electric puternic, masinile Toyota Hybrid sunt distractiv de condus. Motorul electric al unei masini hibrid ofera o putere de tractiune instanta atunci cand accelerezi la viteze mici, in timp ce la viteze mari sau pe autostrada, acesta functioneaza simultan cu motorul pe benzina.

Odata cu introducerea unui motor hibrid de 2,0 l pentru noua Corolla, condusul a devenit si mai energic. Cu o putere mai mare si cu padele de schimbare viteza montate pe volan pentru o experienta de conducere si mai dinamica, noua Corolla Hybrid accelereaza in mai putin de 8s de la 0 la 100 km/h. Mai mult decat atat, ultimele hibride Toyota sunt construite pe noua platforma TNGA a Toyota pentru un plus de stabilitate in viraje, manevrare si placere la volan.

Vizualizeaza intreaga gama hibrid

In gama noastra Toyota Hybrid exista o masina hibrid pentru toata lumea. Alege-o pe cea potrivita pentru tine.


Vizualizeaza intreaga gama hybrid

man observing a Hybrid

Descopera mai multe despre Toyota Hybrid

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice