1. Masini noi Toyota
  2. Garantie & Fiabilitate
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
Oferta este valabilă in limita stocului disponibil.

Schimba modelul

Proace Verso Comfort L2
Garantie & Fiabilitate

Microbuz 5 usi L2H1

Proace Verso - Comfort L2 - Microbuz 5 usi L2H1
Brown Rich Oak metalizat (KCM)

Incepand de la

39640.0

Motor

2.0L Diesel 20D2 (150 HP)

Tractiune

4X2

Garantie standard

Garantie Toyota 6 ani/200.000 km

Proace Verso - Comfort L2 - Microbuz 5 usi L2H1

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Sisteme de siguranta

AIRBAG-URILE SUNT POZITIONATE IN MAI MULTE LOCURI IN HABITACLU

In functie de configuratia scaunelor, la interiorul autovehiculului sunt instalate patru sau sase airbag-uri SRS, asigurand protectia fiecarui pasager in cazul unei coliziuni.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.