1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
Oferta este valabilă in limita stocului disponibil.

Schimba modelul

Corolla Sedan Exclusive HYB

Sedan 4D

Corolla Sedan - Exclusive HYB - Sedan 4D
Bronz Oxid 6X1

Incepand de la

31265.0

Motor

1.8 L HSD

Tractiune

4X2

Garantie standard

Garantie Toyota 6 ani/200.000 km

Corolla Sedan - Exclusive HYB - Sedan 4D

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro


Corolla Sedan Galerie

Vedere 360°

 • Design

  CONCEPUTA PENTRU A IESI IN EVIDENTA

  Corolla Sedan ofera o senzatie incontestabila de putere, caracterizata de linii rafinate, curgatoare si o caroserie ampla, dar aerodinamica. Exteriorul distinct este completat de o serie de detalii contemporane, incluzand faruri cu LED-uri, accente cromate si jante din aliaj de 18" in doua tonuri.

 • RAFINATA, SPATIOASA SI CONFORTABILA

  Oferind o tehnologie detaliata si un confort de prima clasa pentru fiecare pasager, interiorul este la fel de relaxant si convenabil. Cu spatii de depozitare inteligente, spatiu pentru picioare si finisaje premium, va veti bucura in aceeasi masura de calatorie si de destinatie.

 • UN MODEL PENTRU EPOCA MODERNA

  Realizata cu ajutorul platformei Toyota New Generation Architecture (TNGA), Corolla Sedan ofera o experienta la volan cu adevarat superioara. Suspensia imbunatatita, controlul dinamic, dar si motorul hibrid de 1,8 litri pe benzina fac din aceasta un model pentru epoca moderna.

 • TE SIMTI IN SIGURANTA CU TOYOTA SAFETY SENSE

  Toyota Safety Sense este o suita de tehnologii de asistenta pentru sofer care te ajuta in orice situatie, de la detectarea unei potentiale coliziuni pana la monitorizarea indicatoarelor rutiere, astfel incat sa fii permanent in siguranta.

Ecran complet Inchide
Trage pentru a roti Trage pentru a roti