1. Masini noi Toyota
  2. Tehnologie
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Dotari prietenoase

Noua Toyota Corolla Cross iti ofera tie si familiei tale toata distractia de care aveti nevoie pentru a va bucura de calatoria care va asteapta. Datorita unei suite de echipari prezente in automobil, de la navigatie conectata cu actualizare bazata pe cloud prin intermediul unui ecran multimedia de 10,5” pana la afisajul de informatii cu diagonala de 12,3”, chiar si drumul spre scoala redevine distractiv.

Control la o atingere distanta

In centrul panoului de bord elegant al modelului Corolla Cross se afla un ecran multimedia cu diagonala de 10,5”. Raspunzi la apeluri, asculti piesele preferate si controlezi cu usurinta o varietate de sisteme printr-o singura miscare intuitiva de glisare sau atingere, datorita compatibilitatii cu Apple CarPlay.

Informatii dintr-o privire

Afisajul de informatii cu diagonala de 12,3” iti permite sa urmaresti in timp real informatiile despre calatorie. Software-ul usor de personalizat si actualizat in mod regulat iti da certitudinea ca modelul tau Corolla Cross este pregatita pentru viitor si mereu conectata.

Mereu incarcat

Nu este nevoie sa iti conectezi telefonul la priza, trebuie doar sa-l pui sub consola centrala imediat ce intri in Corolla Cross pentru a-l incarca usor si fara fir.

Sunet premium peste tot

Asculta piesele preferate impreuna cu familia ta cu ajutorul sistemului de sunet JBL® premium cu noua difuzoare.