1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Corolla Cross Active

SUV 5D MWB

Corolla Cross - Active - SUV 5D MWB
De la
35.293,02 EUR
 • Ecran multimedia de 10.5"
 • Ecran multi-info de 12.3"
 • Sistem de aer conditionat automat cu doua zone
Specificatii extra
4X2
1.8 L Hybrid

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Forced client side injection based on cached strategy

Exploreaza in 360°

 • Design

  Conceputa pentru viata de familie

  Corolla Cross ofera tuturor motive de a zambi. Cu rezistenta unui automobil de familie robust si design-ul intuitiv de SUV – este perfecta pentru viata de zi cu zi.

 • Increderea de a merge oriunde

  Oriunde ai merge, cea de-a cincea generatie a sistemului hibrid din modelul Corolla Cross nu va dezamagi familia. Tractiunea integrala inteligenta si puternicul sistem pentru urcarea unei pante in marsarier inseamna ca esti mereu pregatit pe tot parcursul anului.

 • Pentru tot ce aveti mai de pret

  Putine lucruri sunt la fel de imprevizibile ca viata de familie. Din fericire, Corolla Cross este echipata pentru a face fata oricarei provocari de care vei avea parte.

 • Toyota T-Mate – alaturi de tine pentru o calatorie sigura

  Pentru functii de siguranta de top in clasa, modelul Corolla Cross este construit cu T-Mate – partenerul tau de incredere la volan. T-Mate reprezinta o serie de sisteme concepute pentru a te sprijini si a-ti oferi mai multa siguranta la volan, indiferent daca parchezi sau conduci pe autostrada sau in oras. T-Mate se asigura ca esti intotdeauna pe maini bune.

Fullscreen Inchide