1. Masini noi Toyota
  2. Garantie & Fiabilitate
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Schimba modelul

Camry Business
Garantie & Fiabilitate

Sedan 4 usi

Camry - Business - Sedan 4 usi
Maro grafit 4X7

Incepand de la

35995.0

Motor

2.5 TNGA HEV 25H-

Garantie standard

Garantie Toyota 6 ani/200.000 km

Camry - Business - Sedan 4 usi

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Sisteme de siguranta

Toyota Safety Sense

TE SIMTI IN SIGURANTA CU TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense este o suita de tehnologii de asistenta pentru sofer care te ajuta in orice situatie, de la detectarea unei potentiale coliziuni pana la monitorizarea indicatoarelor rutiere, astfel incat sa fii permanent in siguranta.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.