1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Camry Exclusive

Sedan 4D

Camry - Exclusive - Sedan 4D
De la
45.468,71 EUR
 • Ecran multimedia 9"
 • Sistem de sunet JBL premium
 • Afisaj multi-info cu diagonala de 7"
WLTP
126 g/km
5.6 l/100 km
Specificatii extra
4X2
2.5 TNGA HEV 25H-

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro


Camry Galerie

Vedere 360°

 • Design

  ASPECT UIMITOR

  Aspectul increzator al noului Camry Hybrid aduce eleganta rafinata a sedan de inalta calitate si ii adauga dinamism. Profilul sau modern si fluid este completat de noile jante de aliaj de 17'' si 18'', in timp ce partea frontala este lata, cu o grila impozanta si faruri LED elegante.

 • HIBRID DE ULTIMA GENERATIE

  Iata o masina pe care abia vei astepta sa o conduci. Toyota creeaza hibride inovative de peste 20 de ani - si acum am adaugat excelenta performanta Hybrid rafinatului si elegantului Camry.

 • FABRICAT FARA COMPROMIS

  Cabina primitoare a noului Camry Hybrid combina maiestria superioara cu spatiul si practicalitatea de care ai nevoie. Liniile neintrerupte creeaza senzatia de spatiu in jurul soferului si pasagerului din fata in timp ce cabina inteligent construita aduce pozitia ideala la volan.

 • TE SIMTI IN SIGURANTA CU TOYOTA SAFETY SENSE

  Toyota Safety Sense este o suita de tehnologii de asistenta pentru sofer care te ajuta in orice situatie, de la detectarea unei potentiale coliziuni pana la monitorizarea indicatoarelor rutiere, astfel incat sa fii permanent in siguranta.

Ecran complet Inchide