1. Despre Toyota
 2. Sustenabilitate
 3. Environmental challenge 2050
 4. Provocarea 2
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Provocarea de mediu nr.2

Ciclu de viata cu zero emisii de CO2
Pentru a atinge obiectivele provocarii noastre Ciclu de viata cu zero emisii de CO2, lucram la modele de autovehicule mai ecologice, care utilizeaza materii prime cu cantitati mai mici de carbon. De asemenea, proiectam autovehicule cu mai putine piese. Utilizam mai mult biomateriale din surse regenerabile si ne facem autovehiculele mai usor de demontat si reciclat.

OBIECTIVELE NOASTRE PENTRU ANII URMATORI

 • Provocarea globala 2050

  Obiectivul nostru este de a elimina complet emisiile de CO2 din intregul ciclul de viata al autovehiculului.

 • Tinta globala pe termen mediu 2030

  Pana in 2030, obiectivul nostru este de a reduce emisiile de CO2 cu 25% sau mai mult pentru intregul ciclul de viata al autovehiculului, comparativ cu nivelurile din 2013.

REALIZARILE NOASTRE DE PANA ACUM

O parte din realizarile globale ale Toyota de pana acum
 • Emisiile de CO2 ale noului autovehicul Prius Hybrid electric cu incarcare la priza au fost cu 5% mai mici decat ale modelului anterior; emisiile de CO2 pot fi reduse cu inca 31% prin utilizarea energiei regenerabile.
 • CDP (Carbon Disclosure Project) este o organizatie care recunoaste companiile care furnizeaza informatii de calitate cu privire la impactul asupra mediului, in procesul anual de evaluare. Companiile de top ajung pe lista A a CDP. In 2017, Toyota a fost inclusa pe lista A in ceea ce priveste schimbarile climatice.
O parte din realizarile Toyota Europe de pana acum
 • Emisiile de CO2 ale noului Yaris Hybrid au fost cu 38,4% mai mici decat ale modelului Yaris anterior

Cum schimba obiectivele noastre de mediu lumea in prezent?

Afla mai multe