1. Despre Toyota
 2. Sustenabilitate
 3. Societatea sustenabila
 4. Biodiversitate
 5. Care este contributia Toyota? 
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
 • Care este contributia Toyota? 

  Programul de Granturi Toyota pentru Activitati de Mediu contribuie la dezvoltarea Parteneriatului cu Banca de Seminte Millennium. Aceste finantari le permit noilor parteneri sa beneficieze de instruire in Brazilia si in restul Americii de Sud si ofera cursuri de formare pentru noii parteneri globali din Regatul Unit pe parcursul anului 2016. De asemenea, va permite achizitionarea unor noi uscatoare de seminte - instrumente esentiale pentru echipele de colectare. Avem chiar si seminte luate din unitatea noastra de productie TMUK care au fost plasate in banca de seminte! 

   

 • De ce este important acest lucru? 

  Proiectul este esential pentru obiectivul Kew de a colecta si conserva 25% dintre speciile de plante salbatice din lume in Banca de Seminte Millennium si in bancile de seminte partenere pana in 2020. Astfel, proiectul ne va ajuta sa ne asiguram ca speciile de plante amenintate nu vor disparea pentru totdeauna de pe planeta noastra.

 • Banca de Seminte Millennium Kew - Wakehurst Place (UK). 
 • Beverly Maynard, naturalistul Kew, amplaseaza cu grija borcanul cu seminte in incinta de depozitare la -20°C la Banca de Seminte Millennium.
 • Flori de arbore de cafea Arabica (Coffea arabica), in Etiopia.
 • Descoperind minunile naturii.