1. Despre Toyota
 2. Sustenabilitate
 3. Societatea sustenabila
 4. Biodiversitate
 5. Care ar fi un exemplu? 
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
 • Care ar fi un exemplu? 

  Fabrica de masini Toyota Burnaston din Derbyshire. Aici, obiectivul a fost acela de a demonstra modul in care un sit industrial functional poate sustine cu succes biodiversitatea prin managementul de mediu al terenurilor. Proiectul va asigura o mostenire ecologica pentru viitor, fara a compromite costul sau eficienta activitatii sale principale. 

 • Cum s-a intamplat acest lucru? 

  O echipa din Kew a fost implicata in peisagistica si in furnizarea de expertiza in horticultura, restaurarea terenurilor, calitatea semintelor si implementarea proiectelor cu designeri si prestatori locali de servicii de peisagistica.  

  Derbyshire Wildlife Trust a colaborat, de asemenea, la acest proiect. Angajatii din Burnaston au fost incurajati sa se implice in proiect, sa invete despre conceptul din spatele schimbarilor si sa se implice in procesul de plantare. 

 • Care este rezultatul? 

  Situl din Burnaston, cu o suprafata de 2,35 milioane de metri patrati (580 acri), contine zone de pajisti, pasuni, zone umede, paduri si garduri vii si adaposteste peste 400 de specii de plante si animale, dintre care unele sunt rare si protejate.  

  Lucrand cu expertii de talie mondiala in stiinta plantelor de la Kew, am creat si mai multe habitate naturale pentru inca 230.000 de metri patrati restaurati.

 • Ce urmeaza? 

  Expertii de la Kew contribuie la proiectele de biodiversitate din siturile Toyota din Belgia: sediul nostru european din Bruxelles, centrul tehnic din Zaventem si centrul de logistica pentru piese din Diest.  

  Toate acestea si alte proiecte demonstreaza in mod clar ca un producator care lucreaza cu o organizatie de cercetare si educatie de renume international poate crea un mediu bogat din punct de vedere ecologic, care se conecteaza cu imprejurimile si comunitatea locala, pentru a asigura o societate viitoare in armonie cu natura.