Noul Highlander Electric Hybrid
Un SUV mare cu emisii mici

interior
STIL SI SPATIU PENTRU FIECARE OCAZIE

Cu postura sa puternica si jantele impresionante din aliaj de 20”, Highlander imbina aspectul sofisticat al unui SUV urban cu atractia robusta a unui vehicul off-road.
Fiind un vehicul autentic cu șapte locuri, Highlander ofera un spatiu generos pe al treilea rand si acces usor pentru doi adulti in interiorul sau versatil. Un senzor inlesneste accesul la portbagaj fara a fi nevoie de ajutorul mainilor, un portbagaj mare de 658 litri - care poate fi extins la 1.909 litri - asigurând întotdeauna spațiu atunci când aveți nevoie de el.

rear view
ECHILIBRUL DE PUTERE SI EMISII DE NEEGALAT

Prin incorporarea grupului propulsor hibrid de a patra generatie, Highlander va permite sa va bucurati de toate avantajele unui SUV mare, fara compromisuri la nivel de eficienta si emisii.
 
Motorul de 2,5 litri Hybrid Dynamic Force al lui Highlander, care produce 248 CP, ofera un echilibru de putere si eficienta de varf, cu emisii de CO2 si consum de combustibil de doar 146 g / km si un consum de carburant de 6,6 l / 100km. Cu AWD-i ca standard, oferind controlul suplimentar si siguranta, precum si o calatorie agila si confortabila, Highlander recompenseaza si asigura confort pentru fiecare dintre cele sapte locuri ale sale.

Interior-v2
CONFORT RIDICAT, CARACTERISTICI DE TOP

Calatoria linistita si rafinata cu Highlander este posibila datorita unei cabine cu adevarat premium, care se mandreste cu finisajele realizate cu maiestrie, materiale soft-touch si o serie de echipamente in standard.
Punctele de atractie interioare includ scaune frontale ventilate, echipare audio JBL * cu 11 difuzoare si un ecran multimedia tactil de 12,3” cu navigare si integrare smartphone prin Apple CarPlay ™ si Android Auto ™. Pentru a preveni sau a atenua coliziunile, Highlander ofera cel mai recent pachet Toyota Safety Sense, alaturi de un afisaj frontal de tip “head-up display” si o oglinda retrovizoare digitala *.
* Sub rezerva nivelului selectat

ALATURATI-VA CALATORIEI NOSTRE CU HIGHLANDER

Inscrieti-va la buletinul nostru informativ Highlander si primiti noutati, actualizari si oferte.
Tine-ma la curent