Suntem intr-o continua cautare de modalitati pentru a reduce impactul pe care il avem asupra mediului. In aceasta sectiune o sa descoperi ce am facut, ce facem si care sunt planurile noastre pentru viitor, asigurandu-ne totodata ca stabilim o relatie armonioasa intre oameni, produse si planeta.

Cei 4R pentru o lume mai sanatoasa!

Am facut de mult timp o prioritate din a dezvolta diferite vehicule si metode de fabricatie care au un impact mai mic asupra mediului. Aceasta abordare la 360 de grade se bazeaza pe ce este deja cunoscut ca cei 4 R: Reducere, Reutilizare, Reciclare si Recuperare. Aceste cuvinte simple ne ajuta sa definim procesul continuu de imbunatatire a modului in care proiectam si realizam vehiculele, cum functioneaza acestea atunci cand sunt conduse de clientii nostri si cum pot fi distruse in siguranta si responsabil atunci cand ajung nu mai pot fi utilizate.

Obiectivul nostru cand vine vorba de cei 4 R este sa utilizam cat mai putine resurse naturale si cat mai putine emisii de CO2. De asemenea, ne ajuta sa ne gandim ca putem sa construim vehicule mai eficiente prin utilizarea de materiale inovatoare si sisteme alternative de alimentare. Aceasta abordare urmareste obiectivul nostru de a construi o masina prietenoasa cu mediul, in toate etapele ei de viata.

/
Reducere

Prin reducere dorim sa utilizam mai putin si sa avem un impact cat mai mic asupra mediului. Acest lucru se aplica pentru tot ceea ce facem, de la proiectarea masinilor pana la introducerea unor procese de fabricatie care utilizeaza mai putine resurse si creeaza mai putina poluare. 

Reutilizare

Acele lucruri pe care nu le putem reduce, cautam sa le reutilizam. Cat timp o masina functioneaza, multe dintre componentele sale pot fi redirectionate. Aceleasi principii se aplica si atunci cand un vehicul este pregatit pentru casare. E posibil sa contina in continuare multe parti care pot fi preluate pentru reconditionarea si reutilizare. In procesele nostre de fabricatie, ne asiguram ca reutilizam mai degraba decat ca risipim resursele, cum ar fi apa si orice alt surplus de material care face parte din procesele noaste de productie. 

Reciclare

Daca putem sa reciclam lucruri, nu trebuie sa folosim cat mai multe resurse sau materiale noi pentru a le crea. Folosim materiale reciclate pentru a construi noi masini si cautam modalitati de reciclare a componentelor care alcatuiesc vehiculele noastre, cum ar fi piesele motoarelor noastre hibrid. Reciclarea este proiectata pe toate vehiculele noastre!

Recuperare

Pentru a mentine deseurile la un nivel cat mai scazut, noi incercam sa recuperam cat putem prin procesele noastre de fabricatie. De asemenea, lucram cu specialisti pentru a adopta cele mai bune modalitati de eliminare a deseurilor. Chiar si cele mai fine reziduuri pot fi recuparate si utilizate ca sursa alternativa de combustibil pentru industrie. 

More about

The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO The new Toyota PROACE CITY and PROACE CITY VERSO Ready for business when you are Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Toyota prezinta: Driven - Povestea unui fotograf Ca fotograf de calatorie, Johan Lolos, aka @lebackpacker, calatoreste in lume pentru a descoperi si a capta frumusetea naturala, precum si pentru a documenta diferitele culturi pe care le intalneste. Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Toyota prezinta: Driven - Povestea Energy Observer Urmarim echipa Energy Observer care face urmatorul popas in Venetia, un oras care a devenit un simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice. Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Toyota sustine Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 Misiunea Toyota: ne dorim ca oamenii să își împlinească visele, susținându-i pe cei care vor sa participe la Jocurile Olimpice și Paralimpice