NOUA TOYOTA C-HR HYBRID
Evadeaza din tipare!
Inscrie-te pentru mai multe informatii
Noua Toyota C-HR Hybrid se apropie. Si de data aceasta se apropie cu viteza.
Avand la baza un nou sistem hibrid mai puternic, Toyota C-HR ofera o performanta pe masura design-ului sau extraordinar. Cu un interior de inalta calitate si un pachet de conectivitate cuprinzator, nu vei gasi nimic obisnuit la noua Toyota C-HR Hybrid.

UN HIBRID DE ULTIMA GENERATIE

Un motor puternic de 2.0-litri Dynamic Force poarta placerea condusului pe noi culmi. Cu o acceleratie fara efort, disponibila instant, dinamicul Toyota C-HR Hybrid ofera mai mult control si mai multa distractie in spatele volanului, in timp ce o serie de imbunatatiri il fac mai silentios si mai confortabil ca niciodata.

UN DESIGN EXTRAORDINAR

Prezentand un design restilizat atat in fata cat si in spate, inclusiv faruri LED si jante din aliaj si vopsit in culoarea optionala bi-tone orange cu plafon negru, noua Toyota C-HR este imposibil de ignorat. La interior, materialele placute la atingere, insertiile negre si scaunul soferului ajustabil electric ofera o primire calduroasa si de calitate.

CONECTIVITATE INTELIGENTA

O serie de dotari inovatoare te ajuta sa fii si mai bine conectat in noua Toyota C-HR. Apple CarPlay si Android Auto iti permit sa te bucuri de aplicatiile tale mobile preferate direct pe ecranul multimedia al masinii, in timp ce gama de servicii de conectivitate MyT iti fac viata la volan usoara, sigura si placuta.

VECHILE TIPARE VOR RAMANE IN OGLINDA RETROVIZOARE

Inscrie-te pentru a primi informatii despre Toyota C-HR

Inscrie-te