Gaseste masina

 • Prin intermediul aplicatiei MyToyota (sau prin portalul MyToyota) puteti verifica cea mai recenta locatie a vehiculului dvs. Toyota. In functie de modelul vehiculului, locatia este recuperata pe baza ultimului punct de date de geolocalizare primit de la vehiculul la ultima oprire a contactului sau a locatiei active.
 • Puteti vizualiza locatia vehiculului dvs. Toyota pe o harta, impreuna cu adresa locatiei (daca este disponibila) si ora in care vehiculul a fost lasat in acea locatie. Puteti activa navigarea pentru a va ghida la vehiculul dvs. (vazand ruta, distanta si timpul de mers) prin contul dvs. MyToyota sau prin alte aplicatii (de exemplu, Apple Maps, Google Maps etc.).
 • In cazul in care vehiculul dvs. Toyota este echipat cu un dispozitiv care permite accesul si utilizarea serviciului de acces la Internet, locatia vehiculului este transmisa frecvent in timp ce conduceti, permitandu-va sa impartasiti cu altii locatia in direct a vehiculului. Setarea unei locatii live partajate va permite sa selectati persoanele de contact cu care doriti sa partajati locatia dvs. si pentru cat timp.

Trimite la masina

 • In cazul in care vehiculul dvs. Toyota este echipat cu o unitate de navigatie conectata la masina, va puteti configura calatoria in aplicatia MyToyota si apoi o puteti trimite la vehicul. Puteti seta o ora de inceput sau o ora de sosire. Calculul rutei va prezice conditiile probabile de trafic la acel moment si va indica timpul de calatorie in consecinta. Puteti examina calatoriile pe care le-ati trimis, le puteti edita si retrimite la vehicul. Puteti adauga locatii optionale de interes pentru dvs. in drum spre destinatie. Informatii suplimentare despre conexiunea si functionarea unitatii dvs. de navigatie sunt disponibile in manualul de utilizare al vehiculului Toyota sau pe portalul MyToyota.

De la masina la usa casei

 • In cazul in care vehiculul dvs. Toyota este echipat cu o unitate de navigatie conectata, aplicatia MyToyota va va sugera sa va ghidati catre destinatia pe care ati setat-o in navigatia din masina dupa ce ati parasit vehiculul. Acest serviciu se bazeaza pe diferenta dintre locatia destinatiei dvs. si locatia vehiculului Toyota parcat. Cu alte cuvinte, daca nu ati putut sa va parcati vehiculul Toyota aproape de destinatia pe care ati setat-o in navigatie, va puteti relua indrumarea prin intermediul aplicatiei MyToyota pentru a ajunge la destinatia finala (de exemplu, pe jos). Optional, puteti sa va reluati navigarea din alte aplicatii mobile. Vom procesa locatia destinatiei dvs. finale si cea a vehiculului dvs. Toyota (parcat). Informatii suplimentare despre conexiunea si functionarea unitatii dvs. de navigatie in masina sunt disponibile in manualul de utilizare al vehiculului sau pe portalul MyToyota.

Analiza de condus

 • Puteti consulta prin intermediul aplicatiei MyToyota (sau prin portalul MyToyota) date privind stilul/ comportamentul de conducere pe baza datelor de geolocalizare, a senzorilor giroscopici si G, a kilometrajului si a datelor privind consumul de combustibil. Aceste inregistrari vor fi puse la dispozitie pe calatorie. Puteti marca fiecare calatorie individuala ca „Privat” sau „Afaceri” si puteti genera un raport in care puteti vedea evenimente precum, de exemplu, franarea puternica si accelerarea intensa, cu timpul si locatia lor.

Memento Service

 • Pe baza datelor privind kilometrajul vehiculului, va vom informa cu privire la viitoarele cazuri de intretinere sau service. Aceste mementouri sunt organizate in functie de tara dvs. si de abonamentul la Servicii si pot varia in functie de disponibilitate si / sau acuratete. Cand primiti un memento, veti putea stabili o intalnire cu un distribuitor autorizat la alegere. Va recomandam sa va identificati distribuitorul autorizat preferat prin contul dvs. MyToyota. In cazul in care ati ratat un prim memento, va putem trimite un al doilea memento.
 • Ramaneti responsabil sa va prezentati vehiculul Toyota pentru intretinere sau service la intervalele solicitate. Faptul ca furnizam acest serviciu si notificam mementourile aferente nu va scuteste de responsabilitatea respectiva.

Starea bateriei

 • In functie de dispozitivul auto conectat cu care este echipat vehiculul Toyota, aplicatia MyToyota va afisa starea de incarcare a bateriei de pornire de 12 volti. In cazul in care starea de incarcare scade la un nivel care poate impiedica pornirea vehiculului Toyota, un mesaj de avertizare va fi afisat in aplicatia MyToyota.

Asistent in caz de accident

 • Acest serviciu va fi disponibil in functie de tipul dispozitivului instalat in vehiculul dvs. Toyota. Daca acest serviciu este disponibil pentru vehiculul dvs., anumiti senzori legati de dispozitivul auto conectat vor monitoriza impactul asupra vehiculului. Daca un impact depaseste pragul de severitate predefinit, vom fi anuntati despre acest impact. Astfel de informatii legate de „accident” pot fi partajate cu compania locala Toyota Roadside Assistance (RSA), care va poate contacta pentru a va oferi asistenta, pe baza detaliilor de severitate a datelor despre accident si pe baza politicilor locale. RSA va va contacta utilizand datele dvs. cu caracter personal accesibile din contul dvs. MyToyota. Persoanele de contact de urgenta (daca exista) indicate in contul dvs. MyToyota pot fi, de asemenea, contactate in functie de politica RSA locala. Daca RSA nu va poate contacta (de exemplu, pentru ca nu ati putea raspunde) sau persoanele dvs. de contact de urgenta, RSA poate implica asistenta de urgenta sau politie, in functie de politica locala si de gravitatea accidentului. Dvs. si contactele dvs. de urgenta aveti intotdeauna posibilitatea de a accepta sau de a refuza asistenta oferita de RSA.
 • Nu oferim nicio garantie cu privire la disponibilitatea sau calitatea oricarei forme de asistenta de urgenta pe care o putem oferi. Nici RSA, nici TME nu pot fi trase la raspundere pentru orice neimplicare a asistentei de urgenta sau a politiei sau pentru orice intarziere sau eroare in acest sens.
 • Va rugam sa retineti ca, daca activati „modul de confidentialitate” prin intermediul aplicatiei MyToyota si / sau al contului dvs. MyToyota (adica ne opriti din utilizarea localizarii vehiculului), nu vom putea localiza vehiculul si acest serviciu nu va functiona (va rugam sa consultati Termenii de utilizare a serviciilor conectate si Notificarea de confidentialitate a serviciilor conectate pentru mai multe informatii despre modul de confidentialitate).
 • In anumite circumstante, functionalitatea obligatorie a apelurilor de urgenta va fi activata: Va rugam sa retineti ca vehiculul dvs. Toyota va notifica automat serviciile de urgenta din tara in care se afla vehiculul dvs. Toyota in cazul unui accident care sa declanseze o activare a airbagului. Aceasta este reglementata de regulamentul UE privind „eCall” (Regulamentul (UE) 2015/758 al Parlamentului European si al Consiliului din 29 aprilie 2015) sau echivalentul sau local in afara Uniunii Europene, dupa caz.

Lumini de avertizare

 • In functie de dispozitivul auto conectat cu care este echipat vehiculul dvs. Toyota, aplicatia MyToyota va poate alerta cu privire la anumite semnale de avertizare afisate in vehiculul dvs. Toyota. Aceste semnale de avertizare reflecta, dar nu inlocuiesc, luminile de avertizare afisate in tabloul de bord / combi-metru al vehiculului Toyota. Ramaneti in orice moment responsabil de a actiona asupra luminilor de avertizare din vehiculul dvs. Toyota.
 • Aceste semnale de avertizare vor fi comunicate retelei Toyota pentru a va oferi asistenta si pentru a va ajuta daca este nevoie de o reparatie. Prin acordul acordat aplicatiei Toyota si MyToyota, vi se va oferi posibilitatea de a decide daca doriti sa fiti contactat sau nu. Va rugam sa retineti ca Toyota si reteaua Toyota nu ofera nicio garantie pentru a va contacta in mod proactiv in caz de lumina de avertizare, deoarece acest serviciu depinde in mare masura de regiunea, disponibilitatea si acoperirea dvs. In cazul unei alerte de avertizare, va rugam sa urmati intotdeauna instructiunile din manualul de utilizare pentru indrumari specifice.

Nivel combustibil

 • In functie de dispozitivul auto conectat cu care este echipat vehiculul Toyota, aplicatia MyToyota va afisa nivelul de combustibil disponibil in rezervorul vehiculului Toyota. Nivelul ramas de combustibil este exprimat in procente din capacitatea totala de combustibil. Nivelul de combustibil indicat se bazeaza pe ultimele date ale senzorului indicatorului de combustibil primite de la vehiculul dvs. Toyota la ultima oprire a contactului. Ca urmare, ar putea exista discrepante intre nivelul de combustibil indicat in aplicatia MyT si nivelul de combustibil indicat pe tabloul de bord al vehiculului dvs. Toyota. Ar putea aparea, de asemenea, discrepante marginale, in functie de mediul in care vehiculul dvs. Toyota este parcat (de exemplu, temperatura exterioara, gradul de inclinare ...). Ar trebui sa faceti intotdeauna referire la indicatia indicatorului de carburant de pe tabloul de bord al vehiculului dvs. Toyota, iar Toyota nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul informatiilor incomplete sau inexacte afisate in aplicatia MyT.

Sfaturi pentru soferul de hibrid

 • Acest serviciu va va permite sa consultati prin intermediul aplicatiei MyToyota inregistrari ale performantei unitatii dvs. hibride pe baza indicatorilor cheie hibrizi (timpul EV si scorul driverului hibrid).
 • Aceste inregistrari vor fi puse la dispozitie pe calatorie. Fiecare calatorie este cartografiata evidentiind unitatea EV, precum si evenimente de comportament (acceleratie, franare si viteza constanta) care sunt legate de un antrenament contextualizat pentru a va ajuta sa reduceti consumul de combustibil. De asemenea, puteti accesa datele agregate si puteti urmari cu usurinta evolutia performantei unitatii hibride in timp.

Functii de utilizat de la distanta

 • In functie de dispozitivul auto conectat cu care este echipat autovehiculul Toyota, aplicatia MyToyota va afisa nivelul bateriei si gama ramasa a hibridului dvs. plug-in sau a vehiculului dvs. electric. Raza de actiune ramasa este indicata in km, dar ar putea diferi de autonomia afisata in masina. Ar trebui sa faceti intotdeauna referire la indicatia bateriei de pe tabloul de bord al vehiculului Toyota, iar Toyota nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul informatiilor incomplete sau inexacte afisate in aplicatia MyT. In plus, acest serviciu va permite sa programati de la distanta o sesiune de incarcare pentru masina dvs.
 • In partea de sus, veti putea preincalzi sau pre-raci de la distanta hibridul plug-in sau vehiculul electric la temperatura dorita si porniti dezghetarea parbrizului fata sau spate. Aceasta functie va permite, de asemenea, sa setati de la distanta unul sau mai multe programe pentru preincalzirea sau racirea masinii.

Reteaua de incarcare Toyota

 • Reteaua de incarcare Toyota va poate oferi acces la una dintre cele mai mari retele de incarcare pan-europene. Veti putea cauta statii de incarcare si puteti vedea detalii despre fiecare statie de incarcare, cum ar fi disponibilitatea in timp real, viteza de incarcare si tipurile de mufe.
 • La abonament, puteti vedea suplimentar preturile pentru incarcare, puteti debloca o statie de incarcare cu aplicatia sau cardul RFID si puteti incepe o sesiune de incarcare. Veti primi o factura lunara pentru toate sesiunile de incarcare la sfarsitul fiecarei luni.
 • Putem folosi parteneri externi pentru a va oferi acest serviciu, iar unele date personale precum VIN (Numarul de identificare a vehiculului), ID-ul utilizatorului, ID-ul contractului si Data de incepere vor fi transferate partenerilor nostri. Reteaua de incarcare Toyota este furnizata in colaborare cu partenerii nostri tehnici si face obiectul Termenilor si conditiilor suplimentare si al Notificarii de confidentialitate, accesibil la [https://www.Toyota-Charging-Network.eu (pentru TOYOTA) / https: // www .lexus-charging-network.eu / web / lexus-global (pentru LEXUS)].

Asigurare in functie de utilizare si Asigurare completa hibrid

 • Asigurarea in functie de utilizare (UBI) si Asigurarea completa hibrid (FHI) sunt produse de asigurare auto oferite de o companie de asigurari prin intermediul Toyota Insurance Management SE, unde prima de asigurare se bazeaza pe datele de conducere generate de detinatorul politei si de orice conducator auto, pe baza accelerarii, franarii accelerarea si virarea in viraje.
 • La abonamentul la UBI sau FHI, datele de conducere necesare vor fi trimise asiguratorului, in rolul de controlor al datelor, pentru a indeplini contractul.
 • Contractele UBI si FHI sunt produse separate de MyT care pot fi subscrise la un asigurator prin intermediarul Toyota Insurance Management SE si sunt supuse unor termeni si conditii specifice acceptate in momentul subscrierii.
 • La abonarea la contractele UBI sau FHI, starea calatoriilor, impreuna cu scorul de conducere calculat, vor fi disponibile in MyT. Pentru claritatea indoielilor, functia de vizualizare este un serviciu separat, care este complet optional si nu afecteaza valabilitatea sau utilizarea contractului UBI sau FHI, care poate fi bucurat fara utilizarea aplicatiei MyT sau a unui cont MyT. Pentru informatii suplimentare, vizitati link.