1. Proprietari
  2. Wallbox Toyota
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Wallbox Toyota

Liber sa reincarci cand vrei

Libertatea nu a mai fost niciodata atat de avantajoasa.

Wallbox-ul Toyota este o solutie de reincarcare a masinilor electrice sau plug-in pentru uz la domiciliu cu care poti reincarca autovehiculul tau in mod comod si rapid. Este conectabil la reteaua domestica de electricitate, are o putere deincarcare maxima de pana la 22 kW si poate fi montat direct pe un perete sau pe un stalp dedicat, disponibil in reteaua de parteneri autorizati Toyota.

Multumita statiilor de incarcare (Wallbox) Toyota, acum poti reincarca noua ta masina electrica sau plug-in chiar la tine acasa.

Dispozitive disponibile

Wallbox Entry (22 kW)

Wallbox Entry – este cel mai mic model de statie de incarcare si este ideala pentru montarea in curtea casei dumneavoastra. Permite o incarcare de o putere maxima de 22kWh si este prevazuta standard cu un cablu de incarcare tip 2. Se poate monta atat pe un perete cat si pe un stalp dedicat.

Se livreaza cu un kit de instalare, instructiuni si 2 chei pentru blocare si deblocare.

Solicita o oferta

Accesorii disponibile

 

Suport perete cu suport pentru cablu

 

Suport perete cu suport pentru cablu si incuietoare cu cheie

 

Stalp pentru montajul ‘stand alone’ al wallbox-ului (adaptor necesar)

 

Adaptor pentru montajul pe stalp al wallbox-ului.

Informatii utile

Wallbox Pregatit pentru conectare (22 kW)

Statie de incarcare inteligenta, conectabila la reteaua 4G prin intermediul unui stick LTE (nu este inclus, se achizioneaza separat), disponibila in doua variante:

  • Varianta cu cablu detasabil - recomandata pentru montajul in zonele semi-private. La aceasta versiune este necesara achizitionarea separata a cablului de incarcare.
  • Varianta cu cablu incorporat - recomandata pentru instalarea intr-o zona privata, cum ar fi curtea casei dumneavoastra.

Ambele modele permit o incarcare de o putere maxima de 22kWh si sunt protejate cu RFID (identificare prin frecventa radio) care asigura doar persoanelor autorizate posibilitatea de a folosi dispozitivul.

Solicita o oferta

Accesorii disponibile

 

Stalp pentru montajul ‘stand alone’ al wallbox-ului (adaptor necesar)

 

Adaptor pentru montajul pe stalp al wallbox-ului.

Informatii utile

Important! Pentru conectarea la reteaua 4G a wallbox-ului dumneavoastra este necesara achizitionarea unu LTE stick, ce va permite prin aplicatia MyT sa controlati si sa monitorizati de la distanta activitatea de incarcare a vehiculului dumneavoastra.

In cadrul ofertei de wallbox-uri Toyota va punem la dispozitie si alte 3 modele pregatite pentru conectare. Acestea permit utilizarea doar unei singure statii de incarcare.

Reteaua Toyota

Te invitam in reteaua de parteneri autorizati Toyota pentru a decoperi oferta noastra de statii de incarcare (wallbox-uri).
Afla mai multe