1. Proprietari
  2. Servicii conectate
  3. Ce altceva poate face aplicatia MyT?
Actiuni rapide
Actiuni rapide

What else can you do with the MyT app?

Gaseste masina

Nu contează cât de mult timp ai lipsit de lângă mașină.

Cu ajutorul Google Maps, prin aplicația MyT pentru mobil, Find My Car te ajută să-ți localizezi vehiculul Toyota oriunde l-ai parcat, permițându-ți în același timp să-i împărtășești locația cu familia și prietenii.

Trimite catre masina

Modul simplu de a planifica itinerariul calatoriei tale

Planifica si trimite itinerariul calatoriei tale din confortul casei sau de pe drum cu aplicatia mobila MyT, apoi trimite localizarea direct catre masina ta Toyota, pentru un inceput lin al deplasarii tale.
 

Datele Calatoriei

Preia controlul istoricului tau de calatorii.


Aplicatia MyT functioneaza ca un registru de date al masinii, lasandu-te sa recuperezi date cu privire la calatoriile anterioare, inclusiv viteza, acceleratie si distanta, pentru afaceri convenabile si analize generale ale stilului de condus.

Hybrid Coaching

Fii cel mai bun sofer de Hybrid si economiseste combustibil.
 
Prin aplicatia MyT, functia Hybrid coaching iti ofera sfaturi contextualizate pentru a-ti imbunatati stilul de condus, bazate pe cele mai recente calatorii. Astfel, poti profita la maxim de modul electric "EV" pentru a diminua consumul de combustibil si a minimiza impactul asupra mediului.
 

De la masina la casa

Deplasare fara probleme de la usa masinii la usa casei .


Partajeaza automat indicatii pentru ajungerea la destinatie intre Multi-media MyT, sistemul de navigatie de pe masina ta Toyota si telefonul tau inteligent, pentru acele situatii cand este nevoie sa finalizezi calatoria mergand pe jos.

Memento-uri Service

Nu mai rata niciodata o revizie.

MyT te ajuta sa mentii masina ta Toyota la performante maxime cu memento-urile de revizii bazate pe numarul real de kilometri parcursi de masina, astfel incat sa nu mai ratezi niciodata o revizie.