1. Proprietari
 2. Servicii conectate
 3. Ce altceva poate face MyT Multimedia?
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Ce altceva poti face cu aplicatia MyT Multimedia?

 • Informații despre trafic în timp real

  Calculează-ți traseul pe baza traficului în timp real.


  Fii informat în orice moment cu privire la starea traficului pe drumul spre destinație. Sistemul de navigație integrat în vehicul se va adapta la evenimente și va propune rute alternative, în funcție de preferințele tale.  

  Alerta radar

  Alerta radar bazata pe informatii din comunitate.


  Nu vei mai fi niciodata surprins de un radar. Cu tehnologia noastra, Coyote si Cyclops, vei sti mereu cand te apropii de un radar si ii poti chiar sustine pe ceilalti soferi anuntand un nou radar.  

  Google Street View

  Aflati cum arata destinatia inainte de a ajunge acolo.


  Cu Google Street View, poti privi o vizualizare 360 a destinatiei tale finale, astfel ca tu sa poti vedea locatia si sa o poti identifica mai usor.  

  Integrare smartphone

  Cu integrare Apple CarPlay si Android Auto.


  Ramai conectat cand te afli in masina ta Toyota cu Apple CarPlay si Android Auto. Iti poti conecta telefonul inteligent, reda muzica si folosi aplicatiile preferate de pe telefonul tau, pe ecranul multi-media al masinii.  

 • Puncte de interes

  Indiferent de interesele tale, găsește-le mai rapid cu ajutorul POI.


  Cu ajutorul sistemului nostru POI intuitiv, susținut de Google, vei putea găsi întotdeauna informații actualizate cu privire la ce este disponibil în apropiere.  

  Benzinarii

  Realimentarea nu a fost niciodata mai usoara.


  Gaseste benzinarii in functie de preferintele tale - indiferent daca sunt legate de pret sau de o anumita companie la care ai card de combustibil. Poti alege sa alimentezi la destinatie, pe parcurs sau la benzinaria cea mai apropiata de locatia curenta.  

  Parcare

  Gaseste parcare in apropiere, la destinatie sau pe parcurs.


  Alege in functie de pret, compania ce detine parcarea sau distanta fata de locatia actuala.  

  Meteo

  Fii cu un pas înaintea evenimentelor meteo.


  Verifică starea meteo actuală și prognoza meteo pentru destinație pe baza orei de sosire. Poți chiar seta locațiile tale preferate, astfel încât să fii întotdeauna informat cu privire la condițiile meteo de acolo.