1. Oferte & promotii
  2. Oferta Toyota C-HR
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Oferta Toyota C-HR 2.0 Hybrid Limited Edition

Profita de oferta anului Toyota C-HR 2.0 Hybrid Limited Edition**!

Avantaj client de la 9 686 eur prin Rabla si 12 luni CASCO gratuit.

Asigura-te ca faci impresia corecta

Toyota C-HR este un hibrid diferit de oricare altul. Cu un design puternic, captivant si nonconformist, vei avea toata increderea de care ai nevoie pentru a stapanii strazile orasului. Descopera Toyota C-HR 2023.

Toyota C-HR Hybrid

Performanta hibrida fara cusur

Toyota C-HR GR SPORT are tot ce ai nevoie pentru a te aventura in viata de zi cu zi. Exceptional de eficient, ofera o acceleratie instantanee care face orice depasire sa para fara efort si o dinamica de condus de invidiat.
Solicita oferta acum

**Campania Toyota C-HR 2.0 Hybrid Limited Edition se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor Toyota C-HR 2.0 Hybrid plasate in perioada  24 iulie - 30 septembrie 2023. Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Toyota.

Cuantumul avantajului client promovat are o valoare pur orientativa si neangajanta si corespunde echiparii Toyota C-HR 2.0 Hybrid Style, fiind determinat prin cumularea suportului financiar acordat de Toyota Romania SRL, a reducerii comerciale minimale aferenta campaniei Toyota C-HR 2.0 Hybrid Limited Edition si avantajului maxim prin programul Rabla (contravaloarea primei de casare si a ecobonusurilor). Prețul dumneavoastra de achizitie  si reducerea comerciala acordata clientului final vor fi stabilite in mod independent de retailerul autorizat care comercializeaza autoturismul, in conformitate cu propria politica comerciala. De asemenea, cuantumul beneficiului va fi influentat si de nivelul de echipare al autoturismului. Pentru aflarea conditiilor contractuale, va rugam sa va adresați unui retailer autorizat Toyota.

Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea reducerii comerciale aferenta campaniei, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim prin Programaul Rabla se poate obtine in cazul achizitiei unei versiuni Toyota C-HR 2.0 Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara.

Solicita oferta

GALERIE TOYOTA C-HR Hybrid