1. Oferta CASCO
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

12 LUNI CASCO GRATUIT

Toyota te elibereaza de grija asigurarii CASCO timp de 1 an de zile!

Pentru contractele activate în perioada 1 aprilie – 30 septembrie 2023 pentru modelele Toyota Yaris Cross si Toyota C-HR beneficiezi de asigurare CASCO gratuita pentru 1 an de zile.

Campania este supusa unor termeni si conditii. Pentru mai multe informatii consultati Regulamentul campaniei.

Yaris Cross: Hybrid & AWD-i

Gratie combinatiei unice intre sistemul hibrid si tractiunea integrala inteligenta, te vei simti de neoprit in Yaris Cross. Sistemul sau Full Hybrid ofera performante si o eficienta de neegalat in clasa sa, iar sistemul AWD-i asigura un control care da siguranta in calatoriile de zi cu zi si pe suprafetele alunecoase.

 

 

 

Oferta Yaris Cross Hybrid cu CASCO gratuit Oferta Yaris Cross benzina cu CASCO gratuit

Profita de oferta anului Toyota C-HR 2.0 Hybrid Limited Edition**!

Avantaj client de la 9 686 eur prin Rabla si 12 luni CASCO gratuit.

Toyota C-HR nu mai are nevoie de nicio prezentare. Inspirat din forma exclusivista a unui diamant, acest crossover imbina perfect silueta unui coupe cu beneficiile unui SUV hibrid. Consumul redus de combustibil, emisiile scazute si sistemul de propulsie Toyota Hybrid, il fac un partener potrivit pentru drumurile urbane sau escapadele prin tara. 
Oferta Toyota C-HR cu CASCO gratuit

**Campania Toyota C-HR 2.0 Hybrid Limited Edition se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor Toyota C-HR 2.0 Hybrid plasate in perioada 24 iulie - 30 septembrie 2023. Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Toyota.

Cuantumul avantajului client promovat are o valoare pur orientativa si neangajanta si corespunde echiparii Toyota C-HR 2.0 Hybrid Style, fiind determinat prin cumularea suportului financiar acordat de Toyota Romania SRL, a reducerii comerciale minimale aferenta campaniei Toyota C-HR 2.0 Hybrid Limited Edition si avantajului maxim prin programul Rabla (contravaloarea primei de casare si a ecobonusurilor). Prețul dumneavoastra de achizitie  si reducerea comerciala acordata clientului final vor fi stabilite in mod independent de retailerul autorizat care comercializeaza autoturismul, in conformitate cu propria politica comerciala. De asemenea, cuantumul beneficiului va fi influentat si de nivelul de echipare al autoturismului. Pentru aflarea conditiilor contractuale, va rugam sa va adresați unui retailer autorizat Toyota.

Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea reducerii comerciale aferenta campaniei, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim prin Programaul Rabla se poate obtine in cazul achizitiei unei versiuni Toyota C-HR 2.0 Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara.

Scapa de grija asigurarii CASCO timp de 1 an de zile

Stim cu totii cat de frumos e momentul cand te intalnesti pentru prima data cu noua ta masina. Exteriorul perfect, vopseaua lucioasa, lipsita de imperfectiuni si elementele decorative noi-noute iti incanta privirea, in timp ce interiorul cu mirosul specific de masina noua te imbie la multe drumuri frumoase.

Daca si tu vrei sa pastrezi aceste elemente intr-o stare cat mai buna, fara grija costurilor de reparatie, in situatii precum micile accidente in parcare, vandalizare sau fenomene meteo extreme, cu siguranta vei alege sa beneficiezi de oferta 12 LUNI CASCO GRATUIT.

Afla detalii despre Regulamentul Campaniei

Descarca regulamentul