1. Oferta CASCO
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

12 LUNI CASCO GRATUIT

Toyota te elibereaza de grija asigurarii CASCO timp de 1 an de zile!
Promotie Toyota Romania - bonus asigurare auto CASCO

Pentru contractele activate în perioada 1 aprilie – 30 septembrie 2023 pentru modelele Toyota Yaris Cross si Toyota C-HR beneficiezi de asigurare CASCO gratuita pentru 1 an de zile.

Campania este supusa unor termeni si conditii. Pentru mai multe informatii consultati Regulamentul campaniei.

Yaris Cross: Hybrid & AWD-i

Gratie combinatiei unice intre sistemul hibrid si tractiunea integrala inteligenta, te vei simti de neoprit in Yaris Cross. Sistemul sau Full Hybrid ofera performante si o eficienta de neegalat in clasa sa, iar sistemul AWD-i asigura un control care da siguranta in calatoriile de zi cu zi si pe suprafetele alunecoase.

 

 

 

Oferta Yaris Cross Hybrid cu CASCO gratuit Oferta Yaris Cross benzina cu CASCO gratuit

Captivantul Toyota C-HR

Toyota C-HR nu mai are nevoie de nicio prezentare. Inspirat din forma exclusivista a unui diamant, acest crossover imbina perfect silueta unui coupe cu beneficiile unui SUV hibrid. Consumul redus de combustibil, emisiile scazute si sistemul de propulsie Toyota Hybrid, il fac un partener potrivit pentru drumurile urbane sau escapadele prin tara.

 

Profita de oferta cu 10% reducere pentru orice Toyota C-HR  Hybrid** comandat intre 1-31 mai 2023!

Oferta Toyota C-HR cu CASCO gratuit

** Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 – 31 mai 2023. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin intermediul retelei de retaileri.

Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Toyota

Scapa de grija asigurarii CASCO timp de 1 an de zile

Stim cu totii cat de frumos e momentul cand te intalnesti pentru prima data cu noua ta masina. Exteriorul perfect, vopseaua lucioasa, lipsita de imperfectiuni si elementele decorative noi-noute iti incanta privirea, in timp ce interiorul cu mirosul specific de masina noua te imbie la multe drumuri frumoase.

Daca si tu vrei sa pastrezi aceste elemente intr-o stare cat mai buna, fara grija costurilor de reparatie, in situatii precum micile accidente in parcare, vandalizare sau fenomene meteo extreme, cu siguranta vei alege sa beneficiezi de oferta 12 LUNI CASCO GRATUIT.

Afla detalii despre Regulamentul Campaniei

Descarca regulamentul