Cauta un dealer
Solicita un test drive
Configurator
Programare service online

Fiabilitate & Garantie

Toyota RAV4 - Luxury HYB 4x4 - SUV
  • Alb 040 Not compatible with engine selection
 • Alb perlat 070 Not compatible with engine selection
 • Argintiu 1D6 Not compatible with engine selection
 • Gri inchis metalizat 1G3 Not compatible with engine selection
 • Negru metalizat 218 Not compatible with engine selection
 • Rosu Tokio perlat 3T3 Not compatible with engine selection
 • Verde Urban 6X3 Not compatible with engine selection
 • Albastru (Cyan Splash) 8W9 Not compatible with engine selection
 • Albastru închis 8X8 Not compatible with engine selection
Vezi detalii motor

Garantie

Fiecare Toyota a fost construita la un nivel exceptional de calitate, durabilitate si fiabilitate. Pentru linistea ta, oferim o garantie standard de 6 ani la toate autovehiculele si acoperire extinsa pentru bateriile autovehiculelor hibrid de pana la 10 ani pentru modelele noastre hibrid. Garantia extinsa optionala iti asigura linistea pentru inca 12, 24 sau 36 de luni.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Limitarea responsabilitatii pentru asistenta rutiera

Toyota Eurocare este pregatita sa iti ofere asistenta, indiferent de provocarile cu care te confrunti. Accident sau furt, baterie descarcata sau pana de cauciuc, pana de combustibil sau cheie pierduta, dar si orice defectiune tehnica - in oricare din aceste situatii te vom repune cat de curand posibil in miscare.

Contact details

 • Telefon pentru Romania
  0800.400.080
 • Pentru apeluri din strainatate
  +40.31.255.100
 • Solicitari generale
  021 2000 400

Promisiunea de siguranta Toyota

Dupa zeci de ani de experienta automobilistica si dupa cercetari cuprinzatoare, stim ca fiecare noua Toyota este gata de actiune si mai ales ca poti sa te bazezi pe ea cand ai mai multa nevoie, chiar atunci cand ti se pare imposibil. Cu ajutorul tehnologiilor noastre avansate Toyota Safety Sense, scopul nostru suprem este sa eliminam definitiv accidentele rutiere si sa cream un trafic mai sigur pentru toata lumea.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.

Tehnicienii instruiti de Toyota vor repara autovehiculul tau conform celor mai inalte standarde Toyota (NCAP, BSI, etc.). Daca sunt necesare piese de schimb, vom folosi doar piese originale Toyota cu o garantie de minimum 12 luni, si, daca este posibil, iti vom pune la dispozitie o masina de curtoazie pentru nevoile de deplasare curente.

Mai multe despre RAV4