1. Masini noi Toyota
  2. Reliability & Warranty
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.
Oferta este valabilă in limita stocului disponibil.

Schimba modelul

Proace EV Comfort+ L2
Garantie & Fiabilitate

Furgon cu usi laterale glisante 4 usi L2H1

Proace EV - Comfort+ L2 - Furgon cu usi laterale glisante 4 usi L2H1
Black metalizat (KTV)

Incepand de la

53975.0

Motor

Electric (75kWh) 3WZ-EV

Tractiune

4X2

Garantie standard

6 ani / 200.000 km

Proace EV - Comfort+ L2 - Furgon cu usi laterale glisante 4 usi L2H1

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Siguranta

Airbag-urile sunt pozitionate in mai multe locuri in habitaclu

In functie de configuratia scaunelor, la interiorul autovehiculului sunt instalate doua sau patru airbag-uri SRS, asigurand protectia fiecarui pasager in cazul unei coliziuni.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa va ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Totusi, pot exista momente in care aveti nevoie de asistenta, indiferent daca e vorba de o defectiune mecanica, de un accident sau de o pana de cauciuc. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou are 1 an de acoperire Toyota Eurocare, pentru ca sa va puneti din nou in miscare fara intarziere si sa conduceti fara griji.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, aveti garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care puteti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina dumneavoastra Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.

Tehnicienii instruiti de Toyota vor repara autovehiculul dumneavoastra conform celor mai inalte standarde Toyota (NCAP, BSI, etc.). Daca sunt necesare piese de schimb, vom folosi doar piese originale Toyota cu o garantie de minimum 12 luni, si, daca este posibil, va vom pune la dispozitie o masina de curtoazie pentru nevoile de deplasare curente.