1. Masini noi Toyota
 2. Overview
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Schimba modelul

Proace EV Comfort L2

Furgon cu usi laterale glisante 4 usi L2H1

Proace EV - Comfort L2 - Furgon cu usi laterale glisante 4 usi L2H1
Icy White (EPR)

Incepand de la

49155.0

Motor

Electric (75kWh) 3WZ-EV

Tractiune

4X2

Garantie standard

6 ani / 200.000 km

Proace EV - Comfort L2 - Furgon cu usi laterale glisante 4 usi L2H1

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Incepand de la
49155.0
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.


Proace Electric

Exploreaza in 360°

 • Design

  DESIGN

  Cu trei optiuni de caroserie, trei optiuni de lungime si cu patru sau cinci usi, Proace Electric a fost gandit pentru performanta, indiferent de sarcinile pe care doriti sa le indepliniti.

 • TEHNOLOGIA DIN INTERIOR

  Proace Electric ofera o gama de caracteristici EV unice si de conectivitate avansata pentru a va asigura informarea si controlul pe drum, in fiecare zi, inclusiv: - Incarcarea bateriei si programele termice de pre-incalzire - Localizator de statii de incarcare - Verificarea autonomiei - Afisaj pentru consumul bateriei

 • SIGURANTA

  Cand munca dumneavoastra se desfasoara pe drum intreaga zi, ati dori sa stiti ca va aflati pe maini sigure. Cu Toyota Safety Sense din noul Proace Electric, aveti aceasta siguranta. Disponibila in doua pachete optionale Toyota Safety Sense, gama larga de sisteme de siguranta inovatoare contribuie la siguranta dumneavoastra.

Fullscreen Inchide
Trage pentru a roti Gliseaza