Cauta un dealer
Solicita un test drive
Configurator
Programare service online
de la
17.999 EUR

Furgonul compact cu planuri mari

Functional, versatil si accesibil, noul PROACE CITY este furgonul urban perfect. Cu o lungime de incarcare optima si un volum de incarcare generos, variantele de ampatament lung si scurt pot gazdui pana la doi euro-paleti.
Cu o sarcina utila de pana la 1 tona si o capacitate de remorcare de pana la 1,5t, fie ca muti greutati sau ai nevoie de spatiu, vei putea sa duci la bun sfarsit oricare dintre sarcinile tale.

Schimba perspectiva

Descopera dotarile cheie ale modelului PROACE CITY. Roteste vehiculul pentru a-l vedea din fiecare unghi.

 • Categorie usoara in dinamica, categorie grea cand il pui la treaba

  Oferit in trei tipuri de caroserie si 2 lungimi diferite, PROACE CITY furgon se poate adapta cu usurinta afacerii tale. Cu o capacitate generoasa de pana la 3,7 m³ pentru versiunile scurte si de pana la 4,3 m³ pentru cele lungi, PROACE CITY poate transporta lungimi de pana la 3,4 m atunci cand este dotat cu sistemul Smart Cargo. Varianta de caroserie Crew Cab este dotata cu un sistem special de pliere a scaunelor spate fold-flat si un perete glisant, creand tot spatiul de care ai nevoie.

 • Alege ce ti se potriveste

  O gama larga de propulsoare avansate pe benzina si diesel care produc intre 75 si 130 DIN CP si o paleta de transmisii, manuale cu cinci sau sase trepte si automata cu 8 trepte. Cu emisii de CO₂ de top in clasa sa si un consum de combustibil de exceptie, PROACE CITY iti poate oferi motorizarea care se potriveste cel mai bine nevoilor afacerii tale.

 • Spatiu suplimentar cand ai nevoie

  PROACE CITY iti ofera flexibilitatea de care ai nevoie in business, cu o varietate de interioare pentru a satisface nevoile diverselor domenii de activitate. Optiunea Smart Cargo ofera posibilitatea de a mari lungimea si, in acelasi timp, si volumul de incarcare prin intermediul unui ingenios sistem format dintr-o trapa in peretele despartitor etans, care permite, astfel transportul incarcaturilor cu o lungime mai mare.

 • Bucura-te de siguranta cu ajutorul tehnologiei

  PROACE CITY este disponibil in dotare standard cu sistem ABS cu distributie electronica a fortei de franare (EBD), asistenta la franare (BA), sistem de asistenta la plecarea din rampa (HAC) si la coborare (DAC), sistem de avertizare asupra presiunii in pneuri, precum si 2 airbag-uri tip SRS.

Cauti un PROACE CITY pentru familia ta?

Descopera beneficiile PROACE CITY pentru utilizare in scop personal.

Pregatit, alaturi de tine si afacerea ta!

La Toyota suntem seriosi in ceea ce priveste afacerile, mai ales cand vine vorba despre afacerea ta, motiv pentru care am creat PROACE CITY. Este usor de condus, proiectat pentru a se adapta 100% nevoilor tale, cu capacitatea de a te surpinde pozitiv. Noul PROACE CITY iti ofera tot ceea ce astepti de la o Toyota, intr-o caroserie de furgon compact.

 • Pur si simplu practic

  PROACE CITY adora orasul datorita dimensiunii sale compacte. Marfa ta va fi usor accesibila prin intermediul usilor batante spate, iar usile laterale glisante pot fi montate si pe ambele parti. Cu ajutorul sistemului Smart Cargo lungimea si volumul de incarcare a sarcinii pot fi crescute cu pana la 1,3m, respectiv cu pana la 0,4m³.

 • Zona de confort la munca

  Prin spatiul generos din cabina, tabloul de bord bine organizat si scaune cu sustinere buna, PROACE CITY este conceput pentru confort. Scaunul fata pliabil creeaza o suprafata de lucru utila, ideala pentru laptopuri si tablete, iar spatiul de depozitare de sub scaunul din fata gazduieste discret lucruri importante pentru tine.

 • Spatiu suplimentar cand ai nevoie

  PROACE CITY ofera un interior flexibil si adaptabil diverselor categorii de afaceri. Sistemul Smart Cargo creeaza posibilitatea cresterii lungimii de incarcare si o capacitate mai mare de transport cu ajutorul unei trape in peretele despartitor pentru transportul sarcinilor mai lungi.