1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Schimba modelul

Proace City Comfort L2

Furgon 4 usi L2H1

Proace City - Comfort L2 - Furgon 4 usi L2H1
Arctic White (EWP)

de la

22400.0

Motor

1.5 L Diesel

Garantie standard

Garantie Toyota 6 ani/200.000 km

Proace City - Comfort L2 - Furgon 4 usi L2H1

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Read timed out


Proace City Galerie

Vedere 360°

 • Design

  CATEGORIE USOARA IN DINAMICA, CATEGORIE GREA CAND IL PUI LA TREABA

  Oferit in trei tipuri de caroserie si 2 lungimi diferite, PROACE CITY furgon se poate adapta cu usurinta afacerii tale. Cu o capacitate generoasa de pana la 3,7 m³ pentru versiunile scurte si de pana la 4,3 m³ pentru cele lungi, PROACE CITY poate transporta lungimi de pana la 3,4 m atunci cand este dotat cu sistemul Smart Cargo. Varianta de caroserie Crew Cab este dotata cu un sistem special de pliere a scaunelor spate fold-flat si un perete glisant, creand tot spatiu

 • ALEGE CE TI SE POTRIVESTE

  O gama larga de propulsoare avansate pe benzina si diesel care produc intre 75 si 130 DIN CP si o paleta de transmisii, manuale cu cinci sau sase trepte si automata cu 8 trepte. Cu emisii de CO₂ de top in clasa sa si un consum de combustibil de exceptie, PROACE CITY iti poate oferi motorizarea care se potriveste cel mai bine nevoilor afacerii tale.

 • SPATIU SUPLIMENTAR CAND AI NEVOIE

  PROACE CITY iti ofera flexibilitatea de care ai nevoie in business, cu o varietate de interioare pentru a satisface nevoile diverselor domenii de activitate. Optiunea Smart Cargo ofera posibilitatea de a mari lungimea si, in acelasi timp, si volumul de incarcare prin intermediul unui ingenios sistem format dintr-o trapa in peretele despartitor etans, care permite, astfel transportul incarcaturilor cu o lungime mai mare.

 • BUCURA-TE DE SIGURANTA CU AJUTORUL TEHNOLOGIEI

  PROACE CITY este disponibil in dotare standard cu sistem ABS cu distributie electronica a fortei de franare (EBD), asistenta la franare (BA), sistem de asistenta la plecarea din rampa (HAC) si la coborare (DAC), sistem de avertizare asupra presiunii in pneuri, precum si 2 airbag-uri tip SRS.

Ecran complet Inchide
Trage pentru a roti Trage pentru a roti