Cauta un dealer
Solicita un test drive
Configurator
Programare service online

Proace City Verso Comfort L2 (4+1) - LWB Passenger van 5 doors

 • Sistem de asistenta la recunoasterea indicatoarelor rutiere (RSA)
Compara
Toyota Proace City Verso - Comfort L2 (4+1) - LWB Passenger van 5 doors
  • Arctic White (EWP) Not compatible with engine selection
  • Misty Black (EXY) Not compatible with engine selection
 • Falcon Grey (EVL) Not compatible with engine selection
 • Sand (EEU) Not compatible with engine selection
 • Silver (KCA) Not compatible with engine selection
de la
23.041 EUR
Proace City Verso Comfort L1 (4+1) este disponibil de la 22.295 EUR

Performante impresionante

Disponibil cu doua lungimi de ampatament si configuratii de scaune care permit transportul a pana la 7 adulti, PROACE CITY VERSO satisface nevoile tale de spatiu. Un sistem inteligent de depozitare face posibil ca nicio nevoie sa nu iti fie neglijata. Vei gasi intotdeauna spatiul si locul potrivit. De asemenea, cu o capacitate de tractare de 1,5 tone, poti fi sigur ca nu lasi nimic in urma, netransportat.

Schimba perspectiva

Descopera dotarile cheie ale modelului PROACE CITY VERSO. Roteste vehiculul pentru a-l vedea din fiecare unghi.

 • Proiectat sa impresioneze

  Oferind 2 lungimi de ampatament, PROACE CITY VERSO va poate deservi cu usurinta pe tine si pe pasagerii tai. Cu o capacitate generoasa de pana la 7 persoane in ambele variante de ampatament - lung si scurt. Interiorul poate fi aranjat conform nevoilor tale.

 • Alege ce ti se potriveste

  O gama larga de propulsoare avansate pe benzina si diesel care produc intre 100 si 130 DIN CP si o paleta de transmisii, manuale cu cinci sau sase trepte si automata cu 8 trepte. Cu emisii de CO₂ de top in clasa sa si un consum de combustibil de exceptie, PROACE CITY VERSO iti poate oferi motorizarea care se potriveste cel mai bine nevoilor afacerii tale.

 • Flexibilitatea de care ai nevoie

  PROACE CITY VERSO ofera o configurare flexibila a spatiului destinat pasagerilor, cu optiunea a trei scaune individuale in randul 2, fiecare prevazut cu sistem ISOFIX, sau o bancheta pliabila 60:40. Cu capacitatea de a transporta pana la 7 persoane, atat modelele cu ampatament scurt, cat si cele cu ampatament lung, ofera doua scaune individuale in randul al treilea, care gliseaza inainte si inapoi, permitand echilibrarea spatiului de la picioare cu cel de incarcare.

 • Siguranta nu este niciodata optionala

  PROACE CITY VERSO este disponibil cu o selectie de pachete de siguranta, concepute pentru a raspunde nevoilor tale. Cu caracteristici de siguranta standard care includ un sistem avansat de siguranta pre-impact, un sistem de asistenta pentru marcaje rutiere, un sistem de avertizare la parasirea benzii cu controlul directiei, Cruise Control cu limitator de viteza reglabil (ASL) si sistem Driver Attention Alert, poti sa te bazezi ca, la volanul PROACE CITY VERSO, esti acoperit din punct de vedere al sigurantei.

Cauti un PROACE CITY VERSO pentru afacerea ta?

Descopera beneficiile PROACE CITY VERSO pentru utilizare in scop profesional.

Pregatit, alaturi de tine si afacerea ta!

Indiferent ca este vorba de munca sau de placere, PROACE CITY VERSO are capacitatea de a face performanta. Emisiile reduse si economia de combustibil reprezinta o combinatie pe care o vei aprecia pentru costurile reduse de intretinere.

 • Design inteligent, confort la indemana

  Scaunele pliabile de tip flat fold iti permit sa maximizezi spatiul pentru bagaje, in timp ce scaunele din randul 2, toate cu prinderi ISOFIX, asigura pasagerilor protectie si confort. Tehnologiile avansate care includ Head Up Display, asistenta inteligenta la parcare (IPA) si Pro-Touch cu navigare 3D faciliteaza calatoria si elimina stresul.

 • Schimba, iar apoi schimba din nou

  PROACE CITY VERSO ofera flexibilate la configurare, putand sa transporte pana la 7 persoane, prin intermediul celor doua scaune confortabile individuale in randul al treilea, care se pliaza si gliseaza inainte si inapoi, permitand echilibrarea intre spatiul pentru picioare si spatiul pentru bagaje.

 • Bine ati venit in zona de confort

  Indiferent daca esti la volan sau esti pasager, PROACE CITY VERSO te va cuceri prin abundenta de spatii de depozitare si prin versatilitate. Poti lasa acoperisul panoramic sa inunde cu lumina cabina, iar sistemul audio compatibil cu Apple CarPlay™ sau Android Auto™ iti va permite sa asculti melodiile tale preferate. (Functii disponibile in functie de echipare)