1. Masini noi Toyota
  2. Garantie & Fiabilitate
Ai nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Proace City Verso EV Family+ L2 (6+1)

Microbuz 5 usi L2H1

Proace City Verso EV - Family+ L2 (6+1) - Microbuz  5 usi L2H1
De la
54.358,01 EUR
  • Servicii conectate Toyota MyT
  • Ecran multi-info cu diagonală de 10"
  • Sistem de aer conditionat automat cu doua zone
Specificatii extra
4X2
Electric (50kWh) 2WZ-EV

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Siguranta

Te simti in siguranta cu Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense este o suita de tehnologii de asistenta pentru sofer care te ajuta in orice situatie, de la detectarea unei potentiale coliziuni pana la monitorizarea indicatoarelor rutiere, astfel incat sa fii permanent in siguranta.

Airbag-urile sunt pozitionate in mai multe locuri in habitaclu

La interiorul autovehiculului sunt instalate airbag-uri SRS, asigurand protectia fiecarui pasager in cazul unei coliziuni.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista momente in care ai nevoie de asistenta, indiferent daca e vorba de o defectiune mecanica, de un accident sau de o pana de cauciuc. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou are 72 luni de acoprire Toyota Eurocare de la data livrarii (inceputul perioadei de garantie), pentru ca te pui din nou in miscare fara intarziere si fara griji.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.

Tehnicienii instruiti de Toyota vor repara autovehiculul conform celor mai inalte standarde Toyota (NCAP, BSI, etc.). Daca sunt necesare piese de schimb, vom folosi doar piese originale Toyota cu o garantie de minimum 12 luni, si, daca este posibil, iti vom pune la dispozitie o masina de curtoazie pentru nevoile de deplasare curente.