Cauta un dealer
Solicita un test drive
Configurator
Programare service online

Fiabilitate & Garantie

Toyota Hilux - Executive - Pick-up DC
  • Alb 040 Not compatible with engine selection
 • Argintiu 1D6 Not compatible with engine selection
 • Gri inchis metalizat 1G3 Not compatible with engine selection
 • Negru metalizat 218 Not compatible with engine selection
 • Rosu 3T6 Not compatible with engine selection
 • Bronz Oxid 6X1 Not compatible with engine selection
 • Albastru electric metalizat 8X2 Not compatible with engine selection
 • Portocaliu 4R8 Not compatible with engine selection
 • Alb Platinum Perlat 089 Not compatible with engine selection
Selecteaza motor

Garantie

Fiecare Toyota a fost construita la un nivel exceptional de calitate, durabilitate si fiabilitate. Pentru linistea ta, oferim o garantie standard de 6 ani la toate autovehiculele si acoperire extinsa pentru bateriile autovehiculelor hibrid de pana la 10 ani pentru modelele noastre hibrid. Garantia extinsa optionala iti asigura linistea pentru inca 12, 24 sau 36 de luni.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite pentru a oferi multi ani de conducere fiabila, fara probleme. Cu toate acestea, pot exista momente in care ai nevoie de asistenta, fie ca este vorba de o avarie mecanica, de un accident sau de o anvelopa cu pana. Ca parte a angajamentului nostru pentru asistenta pentru clienti, fiecare vehicul nou vine cu Toyota Eurocare timp de 1 an, asigurandu-te ca te readucem pe drum fara intarziere si cu liniste sufleteasca deplina.

Disclaimer pentru asistenta rutiera
Toyota Eurocare este acolo pentru a te ajuta, indiferent de provocarea cu care te confrunti. De la accidente la furturi, de la baterii descarcate la anvelope cu pana, de la terminarea combustibilului la cheile pierdute sau o defectiune tehnica, te vom repune in functiune in cel mai scurt timp.

Contact details

 • Telefon pentru Romania
  0800.400.080
 • Pentru apelurile din strainatate:
  +40.31.2255.100
 • Solicitari generale:
  021.2000.400

Promisiunea de siguranta Toyota

Dupa zeci de ani de experienta automobilistica si dupa cercetari cuprinzatoare, stim ca fiecare noua Toyota este gata de actiune si mai ales ca poti sa te bazezi pe ea cand ai mai multa nevoie, chiar atunci cand ti se pare imposibil. Cu ajutorul tehnologiilor noastre avansate Toyota Safety Sense, scopul nostru suprem este sa eliminam definitiv accidentele rutiere si sa cream un trafic mai sigur pentru toata lumea.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.

Tehnicienii instruiti de Toyota vor repara autovehiculul tau conform celor mai inalte standarde Toyota (NCAP, BSI, etc.). Daca sunt necesare piese de schimb, vom folosi doar piese originale Toyota cu o garantie de minimum 12 luni, si, daca este posibil, iti vom pune la dispozitie o masina de curtoazie pentru nevoile de deplasare curente.

Mai multe despre Hilux