Cauta un dealer
Solicita un test drive
Configurator
Programare service online
de la
48.311 EUR
Highlander Executive Metallic este disponibil de la 48.027 EUR

Priveste in jur

Vedeti caracteristicile cheie ale Highlander. Rotiti vehiculul pentru a-l vedea din orice unghi.

 • Cel mai bun din ambele lumi

  Elegant si rafinat, designul simplificat Highlander face o afirmatie de stil serioasa, în timp ce interiorul luxos se potriveste confortabil întregii familii.

 • Propulsie eficienta

  Highlander este un hibrid care ofera ce e mai bun din ambele lumi. Are puterea de a naviga cu viteza pe drumurile lungi dar si emisiile reduse de CO₂ pentru traficul din interiorul orasului. Alegeti felul în care vreti sa conduceti cu modurile NORMAL, ECO, SPORT si EV.

 • Spatiu pentru sapte. Spatiu pentru viata.

  Interiorul Toyota Highlander se poate adapta la orice trebuie sa transportati. Daca sapte persoane sunt în masina, un portbagaj de 322 litri ofera spatiu amplu pentru lucrurile tuturor. Rabatați randul din spate, iar acesta se extinde la 865 litri. Rabatați si al doilea rand si rezultatul este un uimitor spatiu de depozitare de 1909 litri.

Noutati Toyota Highlander

 • Pentru fiecare calatorie. Pentru fiecare sofer.

  Datorita optiunilor de conducere oferite de motorul sau de 2,5 litri Hybrid Dynamic Force, Highlander Electric Hybrid depaseste clasa sa, permitandu-va sa personalizati si sa maximizati eficienta unitatii dvs. NORMAL, ECO, SPORT sau EV, indiferent de modul pe care îl alegeti, veti gasi acceleratie, putere si reactie, precum si o calatorie linistita si confortabila.

 • Conduceti cu putere hibrida. Conduceti in stilul propriu.

  Noul motor Hybrid Dynamic Force de 2,5 litri este suficient de puternic pentru a trage o remorca 2T si este combinat cu un sistem AWD-i care intra automat în actiune ori de cate ori este nevoie. Prin angajarea unui motor electric posterior suplimentar independent de cel principal, acesta distribuie forta de actionare suplimentara rotilor din spate, suprimand alunecarea rotii din fata.

 • Interior polivalent. Viata polivalenta.

  Toyota Highlander poate transporta pana la sapte persoane în confort si stil, cu spatiu generos pentru picioare, indiferent de loc, si un acoperis panoramic incredibil. Interiorul sau se poate adapta la orice aveti nevoie si ofera spatiu amplu pentru lucrurile tuturor.