1. Masini noi Toyota
 2. Prezentare model

Schimba modelul

GR Yaris Performance

Hatchback 3 usi

Alb Platinum perlat 089

de la

€ 37292.0

Motor

1.6L Turbo 16PT (261 HP)

Garantie standard

Garantie Toyota 6 ani/200.000 km

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro


Toyota GR Yaris Galerie

Vedere 360°

 • Design

  GARDA LA SOL MAI JOASA SI GRILA MAI LATA

  Pentru a optimiza performanta aerodinamica si a imbunatati stabilitatea si manevrabilitatea, GR Yaris vine cu o garda la sol mai joasa si grila mai lata, completate de jantele din aliaj, de 18'', cu 10 spite.

 • SUSPENSII GANDITE PENTRU RALIURI

  Noul sistem de suspensii McPhearson strut si double wishbone a fost gandit de echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally, pentru a livra tractiune si control pe cele mai dificile suprafete.

 • LIVRAREA PUTERII

  Testat in mod repetat si perfectionat de pilotii WRC, sistemul GR-FOUR 4WD dispune de un cuplaj electromagnetic ultrarapid ce distribuie si echilibreaza cuplul motor catre puntile fata si spate. Acest lucru ofera un raspuns mai bun si o stabilitate mai mare in viraje, indiferent de cat sunt de stranse curbele

 • SIGURANTA CE TINE PASUL CU PERFORMANTA

  Dotat cu cele mai recente tehnologii Toyota Safety Sense, inclusiv Sistemul de Siguranta Pre-impact cu Asistenta Activa la Viraj, anticipeaza potentialele pericole si ajuta la evitarea sau diminuarea efectelor unei coliziuni. Tractiunea superioara si stabilitatea sistemului GR-FOUR 4WD ale noului GR Yaris ofera siguranta in aceeasi masura in care ofera si performanta.

Ecran complet Inchide
Trage pentru a roti Trage pentru a roti