Cauta un dealer
Solicita un test drive
Configurator
Programare service online
gr-sport-logo

GR Yaris Performance - Hatchback 3 usi

gr-sport-logo
gr-sport-logo
 • Buton GR-FOUR AWD
 • Jante aliaj cu aspect forjat 18" (10 spite)
 • Blocare diferential cu alunecare limitata (LSD) Torsen
 • Placute frana fata sport rosii
Compara
Toyota GR Yaris - Performance - Hatchback 3 usi
 • Rosu aprins 3U5 Not compatible with engine selection
 • Alb Platinum perlat 089 Not compatible with engine selection
 • Negru Precious 219 Not compatible with engine selection
de la
37.507 EUR

La joaca cu GR Yaris

Nascut din pasiunea pentru placerea condusului, GR Yaris face fiecare calatorie sa se simta ca o joaca. Puternic, agil, dar practic si distractiv de condus, GR Yaris creat pentru raliu promite sa te inveseleasca in fiecare zi, indiferent de drumurile pe care le parcurgi.

Priveste in jur

Vezi principalele caracteristici GR Yaris. Roteste masina ca sa o vezi din fiecare unghi.

 • Garda la sol mai joasa si grila mai lata

  Pentru a optimiza performanta aerodinamica si a imbunatati stabilitatea si manevrabilitatea, GR Yaris vine cu o garda la sol mai joasa si grila mai lata, completate de jantele din aliaj, de 18'', cu 10 spite.

 • Suspensii gandite pentru raliuri

  Noul sistem de suspensii McPhearson strut si double wishbone a fost gandit de echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally, pentru a livra tractiune si control pe cele mai dificile suprafete.

 • Livrarea puterii

  Testat in mod repetat si perfectionat de pilotii WRC, sistemul GR-FOUR 4WD dispune de un cuplaj electromagnetic ultrarapid ce distribuie si echilibreaza cuplul motor catre puntile fata si spate. Acest lucru ofera un raspuns mai bun si o stabilitate mai mare in viraje, indiferent de cat sunt de stranse curbele

 • Siguranta ce tine pasul cu performanta

  Dotat cu cele mai recente tehnologii Toyota Safety Sense, inclusiv Sistemul de Siguranta Pre-impact cu Asistenta Activa la Viraj, anticipeaza potentialele pericole si ajuta la evitarea sau diminuarea efectelor unei coliziuni. Tractiunea superioara si stabilitatea sistemului GR-FOUR 4WD ale noului GR Yaris ofera siguranta in aceeasi masura in care ofera si performanta.

Noutatile Toyota GR Yaris

 • Pedigree de curse

  Dezvoltat impreuna cu echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally, GR Yaris te recompenseaza cu calmul unei vedete de raliu. Sistemul sau agil GR-FOUR 4WD vine cu un cuplaj cu raspuns rapid si doua diferentiale blocabile limitate Torsen, ce gestioneaza inteligent cuplul livrat catre fiecare roata.

 • Putere ce atinge noi inaltimi

  Cu o putere uimitoare de 261 DIN CP si cuplu de 360 Nm, nou dezvoltatul motor turbo, cu 3 cilindri, de 1.6 litri, livreaza acceleratie si raspuns remarcabile. Incorporand tehnologii si materiale inovatoare Toyota, cum ar fi pistoane dedicate si un turbocompresor cu rulmenti si admisie single-scroll, pentru a reduce greutatea si a imbunatati experienta la volan, GR Yaris are puterea sa insufleteasca orice calatorie.

 • Definit de performanta

  Caroseria unica GR Yaris este sculptata pentru performante aerodinamice, rezultand o linie a plafonului mai joasa si un design fluid, similar unui coupé. Un acoperis din fibra polimerica de carbon si panouri din aluminiu au rolul de a cobori centrul de greutate si a reduce greutatea pentru a imbunatati dinamica. Grila frontala lata consolideaza postura acestui GR Yaris si ajuta la franare si racirea motorului, asigurand atat atractivitatea vizuala, cat si performanta in timpul unei curse.