1. Masini noi Toyota
  2. Coming soon
  3. Toyota bZ4X
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Faceti cunostinta cu noua Toyota bZ4X

Descopera noua Toyota bZ4X 

Eficienta, inovatoare si cu designul dinamic SUV, Toyota bZ4X electrica cu baterie iti ofera ce este mai important. Cu constructia sa robusta si stilizata, capacitatile remarcabile de tractiune integrala si autonomia excelenta, Toyota bZ4X te duce in siguranta oriunde doresti. Mergi dincolo de modelul electric si bucura-te de o experienta noua la volan cu acest SUV electric inovator.

Performanta remarcabila de conducere

Bucura-te de cea mai buna performanta electrica din clasa cu Toyota bZ4X si lasa in urma zero emisii. Cu o reactie rapida, acest model iti ofera viteza si cuplul de care ai nevoie. Datorita capacitatilor sale remarcabile de tractiune integrala, Toyota bZ4X iti ofera o experienta de perfectiune autentica la volan.

Dotata pentru orice calatorie

AWD XMODE imbunatateste performanta si siguranta, permitandu-i modelului bZ4X sa abordeze orice teren, cu capacitati fantastice de tractiune integrala. Te poti bucura de incredere pe orice vreme, indiferent de aventura in care ai pornit. 

Performanta excelenta a bateriei

Bazandu-se pe aproape 25 de ani de experienta in tehnologia bateriilor, Toyota bZ4X poate acoperi peste 450 km cu o singura incarcare completa – si cu zero emisii. Aceasta autonomie poate fi maximizata cu ajutorul plafonului cu panou solar optional. Trei optiuni de incarcare le ofera soferilor flexibilitate – foloseste sistemul public de incarcare rapida si obtine o incarcare de aproximativ 80% in 30 de minute folosind sistemele de incarcare 150kW sau incarca acasa intr-o priza sau caseta de perete. Calitatea Toyota iti asigura linistea sufleteasca prin fiabilitatea bateriei. Chiar si dupa 10 ani, bateria va fi capabila sa atinga o valoare remarcabila de 90% din performanta ei originala.

Siguranta in care poti avea incredere

Toyota bZ4X ofera caracteristici de siguranta complexe, oriunde doresti sa calatoresti, fie in zone urbane, fie off road. Inclusiv tehnologia de ultima generatie Toyota Safety Sense cu caracteristici precum asistenta pentru sofer cu oprire de urgenta (DESA) si actualizari over-the-air (OTA).

Descopera Toyota Safety Sense

Habitaclu inteligent conectat

Exploreaza o lume a comunicarii multimedia si conectivitatii. Cu un ecran tactil mare de 12”, recunoastere vocala avansata si integrare smartphone unitara, Toyota Smart Connect ofera o experienta deosebit de rapida si usor de utilizat, actualizata in permanenta prin tehnologia over-the-air.

Aplicatia MyT de pe smartphone te ajuta sa verifici nivelul bateriei, sa planifici incarcarea, sa verifici datele de calatorie sau chiar sa iti controlezi vehiculul de la distanta – de la controlul climei pana la incuierea si descuierea usilor.

Stil si prezenta unice

Toyota bZ4X combina aspectul aerodinamic si avangardist al unui vehicul electric cu designul SUV impunator. Rezultatul este un vehicul electric inovator care performeaza pe orice fel de drum, atragand privirile oriunde merge.

Habitaclu spatios si ordonat

Conceputa sa imbunatateasca experienta calatoriei pentru toti pasagerii, Toyota bZ4X ofera un spatiu de care se pot bucura toti. Interiorul rafinat asigura un spatiu deosebit de generos pentru picioare pentru toti pasagerii, gratie confortului superior si senzatiei remarcabile de spatiu.

Autonomia bateriei tale electrice

Cu Toyota bZ4X, nu va trebui sa te gandesti niciodata la autonomie. Performanta remarcabila a bateriei sale poate atinge peste 450 km de condus fara griji, oriunde ai merge.

Timpul de incarcare

Indiferent daca incarci acasa, la birou sau pe traseu, reincarcarea este simpla si comoda. Cu alimentare exclusiv pe baterie, te bucuri de zero emisii si de costuri de functionare reduse cu Toyota bZ4X. 

Optiunile tale de incarcare

Incarcare la statii publice

Pentru o incarcare rapida, poti gasi cu usurinta statii de incarcare rapida intr-o serie de locuri publice, cu ajutorul sistemului de localizare a statiilor din aplicatia MyT. Aceste unitati extrem de eficiente pot sa iti reincarce vehiculul bZ4X pana la 80% in aproximativ 30 de minute. 

Incarcarea la domiciliu

Aceste unitati dedicate incarca mult mai rapid decat prizele de la domiciliu. Cu bZ4X, poti efectua o reincarcare completa intre 6,5* si 10 ore. 

*Cu caseta de perete de 11kW disponibila din octombrie 2022

Cu Toyota bZ4X, calatoresti peste 450km* fara sa iti faci griji despre reincarcare.

* Autonomia poate varia in functie de vehiculul selectat si de nivelul de echipare.

Reincarca la o caseta de perete dedicata, o priza de la domiciliu sau la punctele publice de incarcare rapida dintr-o serie de locatii. Serviciile de conectivitate Toyota te vor ajuta sa gasesti o statie de incarcare in apropiere, oriunde te-ai afla in Europa.

Incarcarea este simpla, comoda si perfect sigura cu ajutorul cablului furnizat impreuna cu vehiculul, indiferent daca folosesti o priza de la domiciliu, o caseta de perete sau o statie publica de incarcare rapida.

Timpul de incarcare a vehiculului depinde de sursa de alimentare. La statiile publice, te poti bucura de o incarcare rapida in aproximativ 25 de minute. Incarcarea la caseta de perete de acasa sau la priza de acasa dureaza intre 6,5 si 19 ore.

Autovehiculele electrice cu baterie te ajuta sa economisesti bani pe parcursul duratei lor de viata. Nu va mai trebui sa platesti niciodata pentru combustibil, iar o incarcare completa de la o priza de la domiciliu poate costa numai 5€. 

Masinile hibrid si cele electrice prezinta o diferenta fundamentala. Un autovehicul hibrid comuta intre motorul pe benzina si cel electric in mod automat si are autoincarcare, in timp ce un autovehicul electric cu baterie functioneaza doar pe baza energiei stocate in baterie si produce zero emisii. 

Autovehiculele noastre full electric au aceeasi fiabilitate ca orice alt model Toyota. Atata timp cat verificarile service anuale sunt efectuate, Toyota bZ4X este acoperita de o garantie de 10 ani, asa ca poti fi liber de orice griji. Poti obtine informatii complete la dealerul tau Toyota.

De ce sa aleg o Toyota electrica cu baterie?

Cu peste 25 de ani de experienta, Toyota este un deschizator de drumuri catre un viitor complet electric. Cu peste 18 milioane autovehicule electrificate deja in circulatie si 17 modele electrificate dintre care poti alege, Toyota continua sa ofere o inovare de exceptie si bucuria clientilor din intreaga lume. Datorita experientei ample de dezvoltare a tehnologiei bateriilor si de gestionare eficienta a fluxurilor de energie, autovehiculele Toyota electrice cu baterie ofera o performanta fiabila, de durata.