1. Masini noi Toyota
  2. Performance
Actiuni rapide
Actiuni rapide

SENZATIE PUR ELECTRICA

bZ4X surprinde placerea bruta a condusului. Centrul de greutate jos, bateria situata sub podea si tractiunea integrala excelenta ajuta bZ4X sa ofere o stabilitate fantastica si o manevrabilitate de exceptie, cu control imbunatatit. Conceput sa sfideze toate asteptarile, modelul bZ4X ofera o experienta la volan absolut perfecta – indiferent de conditiile de drum.

Orice tip de teren. Abilitate absoluta.

Noul AWD X-MODE imbunatateste performanta si siguranta, permitandu-i modelului bZ4X sa abordeze orice teren, cu capacitati fantastice de tractiune integrala.

Manevrabilitate superba

Agil si foarte receptiv, modelul ilustreaza performanta electrica a bateriei ca niciodata pana acum. Datorita centrului de masa coborat si rigiditatii caroseriei, ofera o performanta de condus extraordinar de intuitiva – nu doar pentru un BEV, ci pentru orice masina. Prin conducerea cu o singura pedala, soferii pot accelera si incetini autovehiculul folosind doar pedala de acceleratie, sporindu-i eficienta.

Management eficient al caldurii

Sistemul de incalzire inovator al bZ4X ofera o eficienta fantastica si un consum redus de energie electrica. Utilizeaza un sistem de pompa de caldura cu un consum redus de energie si eficienta ridicata pentru o autonomie superioara. Absoarbe caldura din aerul exterior si o foloseste pentru a incalzi autovehiculul in timpul iernii. Acest lucru asigura ca incalzirea si aerul conditionat sunt disponibile la temperaturi extreme si irosesc mult mai putina energie decat sistemele standard de aer conditionat.

Eficienta bateriei

Toyota s-a bazat pe o experienta de peste 25 de ani in tehnologia bateriilor pentru autovehicule electrificate pentru a se asigura ca noua unitate cu litiu-ion din bZ4X are calitate, durabilitate si fiabilitate de varf la nivel mondial. In plus, Toyota Battery Care inseamna ca bateria va functiona in parametri optimi dupa 10 ani de detinere*.

*Sub rezerva verificarilor anuale la un centru de service autorizat Toyota.