1. Masini noi Toyota
  2. Connectivity
Actiuni rapide
Actiuni rapide

MEREU CONECTAT, MEREU IN MISCARE

Cu un sistem multimedia incredibil, modelul bZ4X foloseste Toyota Smart Connect pentru a furniza harti si informatii din trafic in timp real, precum si actualizari cu privire la drum si disponibilitatea spatiilor de parcare, actualizate in permanenta prin tehnologia over-the-air. Habitaclul inteligent mentine sincronizarea completa intre masina si smartphone. Conceputa pentru a va face mai usoara experienta la volan, aplicatia MyT de pe smartphone deschide o noua lume de conectivitate.

Aplicatia MyT

Verificati nivelul bateriei masinii, programati incarcarea si vizualizati datele de calatorie si controlati-va autovehiculul de la distanta.
Afla mai multe

Incarcare wireless

Oferind spatiu de stocare pentru smartphone-ul dumneavoastra si incarcare din mers, incarcarea wireless va mentine conectat. Un capac transparent inseamna ca veti fi avertizat cu privire la orice notificari, asigurandu-va ca sunteti mereu la curent cu tot ce este important.

Blocarea/deblocarea portierelor de la distanta cu MyT

Descarcand aplicatia MyT pe smartphone, blocati/deblocati usile modelului dumneavoastra bZ4X de la distanta, fara a fi nevoie de o cheie fizica.

Controlul aerului conditionat de la distanta

Indiferent de distanta dintre dumneavoastra si autovehicul, presetati temperatura si programati aerul conditionat de la distanta cu ajutorul aplicatiei MyT.