Cauta un dealer
Solicita un test drive
Configurator
Programare service online
from
12.911 EUR
Aygo x - voice este disponibil de la 11.091 EUR

AYGO. Incotro?

Viata este mai distractiva cand te ghidezi dupa starea pe care o ai. Compact, linstit si agil, AYGO este condus fara prea mult efort pe drumurile inguste din oras. AYGO este, de asemenea, conceput pentru a surprinde prin aspectul sau luminos, indraznet si distinctiv. Totodata, printr-o gama variata de culori, AYGO iti ofera libertatea de a te exprima.

'

MAI MULTA DISTRACTIE LA VOLAN.

Planifica mai puțin, traieste din plin cu AYGO. Strălucitor, îndrăzneț și distinctiv, AYGO reprezinta modul tau de a ieși in evidenta.

  • Detalii care strălucesc

    Strălucitor, îndrăzneț și distinctiv, AYGO strălucește cu lumini de zi cu LED în față și lumini de semnalizare cu LED în spate, pentru o semnatura vizuala nocturna care nu poate fi ratata.

  • Intotdeauna conectat

    Inteligenta, sigura si usor de utilizat, functia de integrare smartphone a noului AYGO este copilotul ideal din viata ta. Avand aplicatiile tale de smartphone favorite redate pe ecranul tactil de 7 inci al noului AYGO, precum si controlul vocal al smartphone-ului tau, este incredibil de usor sa primesti indicatii de deplasare si sa ramai conectat.

  • Descopera o noua cale

    Viața este mai distractivă când te lasi condus de emotiile tale. Compact, usor, silentios și totusi agil, AYGO se descurca fără prea mult efort pe drumuri înguste, străzi aglomerate și locuri de parcare inguste. Lasă-ți impulsul să te conducă.

AYGO în fiecare detaliu

Rafinat, distinctiv și conectat, AYGO este bine echipat pentru a-ti satisface nevoile.

Fii unic

Fii unic

Distinctiv, sofisticat sau atrăgător? AYGO are un aspect interior unic pentru a se potrivi oricărei personalități.

Gata pentru neprevazut

Gata pentru neprevazut

Compact și urban, AYGO are toate ingredientele pentru a te menține în siguranță. Echipat cu Sistemul de siguranță pre-impact (PCS) și Sistemul de avertizare la parasirea benzii (LDA) – AYGO este pregătit pentru orice situatie.

Descopera mai multe caracteristici de siguranță
Roți cu personalitate

Roți cu personalitate

Ornamentele elegante ale jantelor din aliaj și aspectul forjat reprezinta noutati în materie de design urban. (imagine cu titlu de prezentare)

Configureaza-ti modelul AYGO