1. Masini noi Toyota
  2. Reliability & Warranty
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Schimba modelul

Aygo X Dynamic CVT
Garantie & Fiabilitate

Hatchback 5 usi

Toyota Aygo
Bi-Tone Bej Ghimbir si negru 2VJ

Incepand de la

19010.0

Motor

1.0 l Benzina

Tractiune

4X2

Garantie standard

6 ani / 200.000 km

Toyota Aygo

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

Siguranta

Toyota Safety Sense

Incredere cu fiecare viraj

Ramaneti concentrati si in siguranta oriunde in oras. Aygo X este dotat cu o serie de optiuni de siguranta care va ajuta sa va pastrati increderea pe orice drum. T-Mate combina Toyota Safety Sense* cu alte tehnologii active de asistenta pentru condus si parcare, care va ajuta sa detineti controlul permanent. Indiferent daca va aflati pe autostrada, in oras sau in parcare – sunteti intotdeauna in siguranta cu Aygo X.

 

* Standard in toate liniile de echipare.

Asistenta rutiera

Masinile noastre sunt construite astfel incat sa iti ofere multi ani de deplasari fiabile, fara probleme. Dar pot exista si momente in care ai nevoie de asistenta. Ca parte a angajamentului nostru pentru servicii clienti, fiecare autovehicul nou beneficieaza de serviciul Toyota Eurocare (durata serviciului poate diferi in functie de model), pentru ca tu sa te pui din nou in miscare fara intarziere si sa stai complet linistit.

Reparatii

Chiar si cei mai experimentati soferi pot fi implicati in accidente. Din fericire, indiferent cat de mare sau cat de mic este accidentul, ai garantia retelei de service-uri autorizate Toyota la care poti apela. Tehnicienii nostri instruiti si-au asumat angajamentul de a presta servicii de reparatii „cap-coada”, astfel incat masina ta Toyota sa fie readusa la starea sa initiala.