1. Toyota Electrificata
  2. Full Hybrid
  3. Inovatia Hybrid
  4. Faqs
Actiuni rapide
Actiuni rapide

Intrebari

Frecvente

Bateriile din vehiculele noastre hibride sunt proiectate sa echivaleze longevitatea masinii. Vorbind de o masina noua, toate componentele sistemului hibrid beneficiaza de garantia noastra de 5 ani sau 100.000km*. Cand vehiculele nostre hibride trec de revizia sistemului hibrid, pot beneficia de o garantie extinsa pentru bateria hibrida, cu o durata suplimentara de un an sau 15.000km*.
*Oricare din conditii este indeplinita mai curand.

Da. Cel mai apropiat service autorizat Toyota va poate asista in vederea demontarii si eliminarii bateriei hibride. Odata cu adoptarea directivei UE 2006/66/CE in 2006, companiile de reciclare responsabile de tratamentul final al bateriilor Ni- Mh (nichel-hidruri metalice) gasite in masini precum modelul nostru Yaris Hybrid, sunt obligate prin lege sa recicleze cel putin 50% din masa acestora.

Nu trebuie sa va ingrijorati ca un vehicul hibrid Toyota va ramane cu bateria descarcata, deoarece aceasta se reincarca in timpul conducerii. Sistemul monitorizeaza in permanenta parametrii motorului termic si gradul de incarcare al bateriei, comutand fluid intre aceste surse de propulsie, in functie de necesitati.

Este aproximativ egala cu cea a unui vehicul Toyota conventional si poate fi efectuata la orice service autorizat Toyota. In fapt, anumite componente precum placutele de frana se vor uza mai greu, datorita procesului de franare recuperativa.

Nu. Cu toate ca vehiculele noastre cu propulsie integral hibrida sunt proiectate sa functioneze in modul electric, nu au fost proiectate sa functioneze fara carburant. O astfel de utilizare poate cauza deteriorarea severa a sistemului hibrid.

Afla mai multe despre Hybrid