1. Toyota Electrificata
  2. Toyota Full Electric
  3. Toyota bZ
Actiuni rapide
Actiuni rapide

INSPIRAM POSIBILITATI CARE MERG DINCOLO DE ZERO

Bine ati venit alaturi de noua gama Toyota bZ, o noua sub-marca pentru Toyota si rasaritul unei ere spectaculoase. Aceasta familie cu modele diversificate reprezinta viitoarea generatie de modele electrice cu baterii care trec de pragul de zero emisii, pentru ca ele sunt devoltate in jurul tau, reducand la zero impactul pe care il are mobilitatea, pentru ca apoi sa mearga si mai departe. Noua gama va inspira posibilitati nelimitate pentru a schimba viitorul si a face condusul mai rafinat si mai distractiv. Asta este cu adevarat dincolo de Zero.

DESIGN REALIZAT IN JURUL OMULUI, MOBILITATE MAI BUNA PENTRU TOTI

Cu Toyota bZ, tintim mai mult decat emisii Zero. Gratie platformei noastre dedicate modelelor electrice, nascuta in jurul filozofiei umane, gama Toyota bZ merge mai departe si transforma vietile si experientele celor din jur. Indiferent ca iti imbunatateste modul in care de deplasezi, ca aduce un aport la modul in care interactionezi cu lumea din jurul tau sau ca are rolul de a crea o societate mai buna, aceasta mobilitatea iubita de toti si apreciata de oricine.

Tu si mediul inconjurator

Prin utilizarea de energie solara regenerabila, Toyota bZ va reduce emisiile si va contribui pozitiv la mediul inconjurator.

Tu si masina ta

Prin prisma unei platforme dedicate masinilor electrice si prin introducerea echipamentelor avansate si a conectivitatii inteligente, Toyota bZ livreaza o experienta de conducere sigura si atractiva.

Tu si ceilalti

Gratie interiorului bine izolat fonic si spatios, Toyota bZ ofera un mediu relaxant pentru tine si pentru cei iubiti. Cand petreci timp in acest mediu, descoperi modalitati placute de a fi alaturi de cei din jur.

Tu si societatea

Prin mobilitatea cu emisii zero si solutii inteligente, Toyota bZ creeaza o societate mai sigura unde toata lumea se bucura de mai multa liniste interioara.

FA CUNOSTINTA CU CONCEPTUL TOYOTA BZ4X

Construit cu mai bine de 20 de ani de experienta in electrificare, conceptul Toyota bZ4X ne arata o prima incursiune in viitorul gamei de modele electrice. Cu un mix intre designul dinamic al unui SUV, cu reale caracteristici de model cu tractiune integrala si o autonomie competitiva, conceptul arata dedicarea noastra pentru a livra o experienta electrica fara compromis, atunci cand vor incepe vanzarile, la jumatatea anului 2022.

UN ADEVARAT SUV CU TRACTIUNE INTEGRALA

Inima modelului Toyota bZ4X sta in platforma e-TNGA. Aceasta este dedicata modelelor electrice si ofera SUV-ului nostru un ampatament lung, distinct si console scurte, pentru ca spatiul interior sa rivalizeze cu cel al unui sedan de lux din clasa mare. Platforma e-TNGA aduce, de asemenea, avantajul unui sistem de tractiune integrala etalon in clasa, dezvoltat impreuna cu Subaru. Expertiza Toyota in electrificare si a celor de la Subaru asupra sistemelor de tractiune integrala vor face ca soferul sa se poata bucura de siguranta pe orice tip de vreme si de o experienta de conducere atractiva.

O EXPERIENTA DEOSEBITA DE CONDUCERE

Sub caroseria lui Toyota bZ4X Concept gasim un modul de conducere inovativ care te conecteaza cu masina si cu drumul din fata ta. Directia adaptiva de tip steer-by-wire filtreaza vibratiile nedorite pentru a face condusul mai relaxant, dar si pentru a creste nivelul de control si siguranta prin faptul ca nu esti nevoit sa-ti schimbi pozitia mainilor nici la manevrele mai ample. Impreuna cu un instrumentar de bord pozitionat direct in campul vizual si comenzi pozitionate optim pentru a te distrage la minimum, experienta de conducere este una directa, fara sa poata fi comparata cu altceva.

O NOUA DIMENSIUNE A DESIGNULUI

De la forma la functie, fiecare element al conceptului Toyota bZ4X este dezvoltat pentru a-ti amplifica exeprienta. Avand libertatea de a putea privi catre o noua era, designerii nostri au realizat un SUV adevarat, cu o prezenta si o atitudine unice. Alaturi de elemente inovative precum panoul de incarcare solara care contribuie la autonomie, interiorul spatios propune o noua perspectiva in ceea ce priveste designul interior, fiind un "hub" prin care poti socializa activ cu alte persoane.

PORNESTE CALATORIA TA DINCOLO DE ZERO

Inscrie-te la newsletter-ul Toyota bZ si primesti ultimele stiri si noutati direct in casuta ta electronica. Pentru ca primul model al gamei Toyota bZ se va lansa la jumatatea lui 2022, este bine sa nu ratezi nicio informatie.

Vreau sa fiu informat