1. Despre Toyota
  2. Start your impossible
  3. Videos
  4. DOORS
Actiuni rapide
Actiuni rapide


SPORTIVI    VIDEO    MOBILITATE

UȘI

Începi să depășești limitele atunci când începi să ai încredere în tine.

CHIAR DACĂ PARE IMPOSIBIL

MERGI

MAI DEPARTE

Ce avem în comun chiar și cu cei mai buni sportivi din lume este capacitatea noastră de a sparge barierele imposibilului. Trebuie doar să crezi în tine. Ei au crezut că pot cuceri sportul. Poate că tu crezi că poți schimba lumea prin știință sau poate doar că poți termina primul tău semi-maraton. Indiferent ce imposibil alegi să cucerești, vei putea ajunge acolo. Trebuie doar să ai curajul să faci primul pas.

Un pas. Posibilități infinite.

VISE

DE AUR

Pentru a deschide ușa spre aurul olimpic, trebuie să ai un vis.

Nimeni nu se naște olimpic. Janine Flock a ales să facă imposibilul posibil. A avut viziunea că va concura pentru țara sa, în fața întregii lumi, apoi a avut curajul să facă primul pas. Uneori începutul poate fi cea mai dificilă parte a călătoriei. După ce ne adunăm însă curajul, cu toții putem face imposibilul posibil.

TE DUCEM UNDE VREI

SĂ AJUNGI ȘI FACEM

TRANSFORMAREA VERDE.

Mobilitate pentru tine și pentru Mama Natură.

Toyota crede în deschiderea de noi uși spre o lume mai curată prin mobilitate. Iată de ce am conceput Mirai, Sora-Fuel Cell Electrified Vehicle Bus și e-Palette, care se deplasează cu hidrogen și electricitate. Pentru ca tu să mergi mai departe pe drumul tău spre imposibil, și să respiri aer curat în timp ce faci asta.