1. Despre Toyota
  2. Start your impossible
  3. Videos
  4. BEAUTIFUL MOVEMENT
Actiuni rapide
Actiuni rapide


SPORTIVI    VIDEO    MOBILITATE

MIȘCARE ESTETICĂ

Orice mare călătorie începe cu un singur pas.

MIȘCAREA FACE

IMPOSIBILUL POSIBIL

Mișcarea este o parte esențială a ființei umane. Viața noastră depinde atât de mult de mișcare, dar aceasta ne poate fi limitată sau luată oricând. Toyota crede în puterea de a face imposibilul de astăzi posibilul de mâine, prin deblocarea întregului potențial al spiritului uman prin mișcare și mobilitate. Pentru toată lumea. Pentru că mai mulți oameni se pot mișca liber și complet pentru a-și trăi viața de zi cu zi și pentru a-și transforma visele în realitate, întreaga umanitate poate merge mai departe împreună.

Fă trecerea de la cine ești acum la cine vei deveni.

PAȘI

SPRE

MEDALII

Merg înainte pentru a face imposibilul posibil.

Sportivii Global Team Toyota Cynthia Appiah și Zebastian Modin nu au lăsat niciodată imposibilul să le stea în cale. Depășindu-și îndoielile de sine și stereotipurile pentru a face parte din elita mondială la bob sau pentru a-și vedea visul de a concura la schi fond paralimpic devenit realitate, ei nu au încetat niciodată să creadă în ceea ce au devenit. La fel poți și tu.

LIBERTATE DE MIȘCARE.

PENTRU TOȚI.

Toyota construiește o lume mai bună prin mobilitate.

Credem în deblocarea întregului potențial al umanității prin puterea mișcării. De aceea, ne angajăm să ajutăm oamenii de pretutindeni să facă pași către visele lor prin intermediul tehnologiei de mobilitate. Indiferent dacă aceste vise sunt legate de cursuri de dans, precum cele ale para balerinei Pollyanna Hope, sau pur și simplu de simplificarea mișcării în viața de zi cu zi, te vom duce acolo unde trebuie să mergi pentru a face imposibilul posibil.