1. Despre Toyota
 2. Start your impossible
 3. Athletes
 4. Ancuta Bondar si Simona Radis
Browser-ul nu este suportat
Din pacate, browser-ul folosit nu este compatibil cu website-ul nostru. Te rugam incearca sa accesezi website-ul dintr-un alt browser precum Edge, Chrome, Firefox sau Safari.

Canotaj

Ancuța Bodnar și Simona Radiș

 

Reușim imposibilul

Tinere, pline de viață și cu ambiții mari, Simona și Ancuța fac o echipă formidabilă împreună. Deși ambele provin din zone ale țării în care canotajul nu este practicabil local, pasiunea lor pentru acest sport le-a adus deja câteva rezultate remarcabile în proba de dublu vâsle feminin. Chiar dacă sunt la începutul carierei, au avut parte de destule obstacole imposibile pe care au reușit să le depășească împreună.

2020
Au cucerit împreună medaliile de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Poznan și la Campionatele Europene U23 de la Duisburg.

2019
Au fost medaliate cu argint la Campionatele Mondiale de seniori de la Linz și la Campionatele Europene de seniori de la Lucerna. Au câștigat aurul la Campionatele Europene U23 de la Ioannina și Cupa Mondială 3 de la Rotterdam.

 • 25 septembrie 1998

  Data nasterii

  Romania

  Tara

  Canotaj

  Sport

  Campionatul European, Campionatul Mondial

  Competitii

 • Simona Radiș

  Simona spune mereu că nu ea a ales canotajul, ci canotajul a ales-o pe ea. Când a fost selecționată de antrenorul George Burlie, ea nu știa nimic despre acest sport. Primele antrenamente i s-au părut distractive, încă nu existau presiuni de performanță și a avut timp să se obișnuiască și să se bucure de fiecare experiență pe apă.

  La început a întâlnit sportivi mai mari care aveau deja un palmares bogat. Nu se gândea că va ajunge atât de departe, dar realizează rapid că limitele ei nu vin din exterior, ci sunt autoimpuse. În timp, cu fiecare mică victorie, Simona capătă tot mai multă încredere în forțele proprii și în ea însăși.

  Deși au fost destule momente în care a vrut să renunțe, fie că au fost antrenamente dificile sau accidentări care o scoteau din ritm, ea a găsit mereu resursele interioare pentru a se autodepăși. Pentru Simona cel mai important atu în lupta contra imposibilului este puterea gândului, alături de încrederea în sine și puterea de a nu renunța.

 • 5 aprilie 1999

  Data nasterii

  Romania

  Tara

  Canotaj

  Sport

  Campionatul European, Campionatul Mondial

  Competitii

 • Ancuța Bodnar

  Pentru Ancuța Bodnar, imposibilul a apărut devreme în cariera ei. Frica de apă i-a provocat dificultăți la început. După ce s-a ambiționat să înoate zilnic, a reușit să-și învingă teama și a devenit prima fată din grupa ei care a luat viza de înot.

  În timpul carierei ei au apărut diverse dificultăți. În 2017, din cauza unei probleme la umăr, Ancuța este nevoită să facă o pauză și să renunțe la un concurs important. Deși se simțea descurajată, nu a lăsat această problemă să o oprească din drumul ei. Dorința de a se autodepăși mereu și de a ajunge acolo unde își dorește a motivat-o mereu să depășească obstacolele imposibile.